Alla inlägg under januari 2014

Av Malin Nilsson - 18 januari 2014 21:05

M3gym ägde verkligen i morse. Ja, det var fullt ös på min BP klass. Vilken energi, glädje och jävla anamma det rådde i salen. Jäkla härligt gäng som får en att bara le när man tänker på dem. Kärlek och energi, det får jag i massor av att leda dem. Helt färdig efter klassen. För som vanligt när de glöder i salen så får som sådan magisk kraft som gör att man tar i de där lilla extra och för kung och fosterland.
Trots att bränslet var slut bestämde jag mig för att göra en avslutnings liten Wod efter passet. Den bestod av 100 KB svingar 16 kg, 100 situps och 100 armhävningar (handrelease)). Tid 14.36 Lite snabbare än sist. Känslan efter var tom på energi men full av kärlek. Så från mig till min underbara kropp. Vila i morgon och en riktig mys lördag med mys med älsklingen, massa god mat och vin. Kärlek till kropp och själ!

Av Malin Nilsson - 17 januari 2014 22:57

Efter gårdagens vila var det dax att inta scenen i träningmagin igen. I Morse var det fin besök på CF Nordic med fina Björk som ledare. Riktigt duktigt och inspirerande tjej från Island. Trots mycket skador är hon en av Europas bästa CF tjejer. En ära att träna för henne. Dagens pass bestod av frivändningar massor på agendan. Först frivändningar med push and Jerk att sträva och komma upp mot 1RM. Därefter squat and Clean i massor (70 % av 1 RM). 40 st blev det. Så det har redan börjat sätta sina spår i både ben och rumpa. Avslutade med en 4 minuters tabata med situps. Riktigt tufft pass, men jäkligt kul att kriga tillsammans med gänget på CF Nordic.
Längtar tillbaka dit och funderar starkt på en comeback på riktigt. Där man trivs presterar man också bra. Och det är där utvecklingen och framgångarna sker och föds.

Av Malin Nilsson - 15 januari 2014 22:27

Tredje CF passet på raken, när hände det senast? I morse var det fullt ös i City på Balance. Händerna helt vansinniga att jag deltog, men ja lovar de får vila i morgon. Och jag förstår mina händer. Styrkedelen idag var viktade tunga ring pullups. 5 set. 15 kg tog jag som mest, så jag är jäkligt nöjd. Bra Malin! Därefter var det dax för dagens Wod som betsod av följande.
20 min AMRAP
-8 pullups
-8 boxhopp 40/60 cm
-12 KB sving 20/32 kg
9 varv hann jag. Faktiskt lite förvånad. Men jäkligt nöjd. Bara mina händer som grät floder.
Härligt gäng. Mycket energi, glädje och en jävla anamma. Det är cross fit. Det är riktig kärlek.

Av Malin Nilsson - 14 januari 2014 23:04

CF stod på schemat idag igen. Borde inte gått då mina händer skriker av smärta på grund av såren de fick från KB passet föra torsdagen. Men envis som jag är körde jag dagens Wod ändå i City. Och glädjen av att vara där och köra tillsammans med t ex skägg Niklas och lilla starka Jon, är nästan obeskrivlig. Så det var att försöka lägga händernas smärta åt sidan för en liten stund. Idag stod tunga Sumo Dead lift på agendan på Styrkedelen. PB i övningen så jäkligt stolt över mig själv. 95 kg. Det är viktigt att vara stolt över sig själv när man presterat något bra. Det får en att utvecklas och öka sin självkänsla. Och vips så går resultat stegen uppåt. Därefter tycker jag att man ska belöna sig själv. Något som du gillar och få dig att bli ännu mer motiverad. Dagens Wod bestod av två varv på tid av följande: -15 SUmo deadlift highpull 35/50 kg -10 Floor Wipes -5 Power Clean Ont i händerna? Ja de kan man lugnt säga. Jobbigt? Självklar! Avslutade med att gå på Malins coreklass. Jobbig och tuff. Men Skonsam för händerna.

Av Malin Nilsson - 13 januari 2014 20:55

Crossfit. Ja kära träningsform. En träning där endast du sätter dina gränser och mål. En träningsform där alla kan vara med eftersom det både går att skala, samt att lägga sig på den högsta nivån, nämligen RX. Det är en sport där både den riktigt tävlingsinbitna deltar och även en person som bara utövar sporten för att det är roligt och eller komma iform. En upplevelse och träning där man hela tiden kan utvecklas och bli bättre. En träningsform för hela kroppen. Det är kärlek på högsta nivå.
Såg här såg dagens pass ut. Ett pass där känslan efter var obeskrivlig. Jäkligt tufft men så jävla skön känsla när man sprang över mållinjen. Kärlek!


Styrka: viktade tunga dips

Wod:

60 burpees

50 sittups

40 KB sving 16/24

30 pullups

20 wallclimb

Av Malin Nilsson - 12 januari 2014 20:48

Lite trött och seg i kroppen idag efter gårdagskvällens glas vin. Så lite lagom söndags svårstartad. Men det får man vara ibland. Idag hade jag min kära kund Bengt innan lunch. Vilken härlig människa han är. Trots att vi bara kört ett par gånger ser man redan framsteg i hans träning. Lite extra varm inombords när han verkligen tar åt sig de man säger, samt att han sa idag vad bra han tycker om mig som PT. Det får en att växa flera centimeter.
Tänkte inte tränat idag men hade bokat in mig på spinning på ST Eriksbron i kväll. Så tog tjuren hornen och tog mig dit. Och är nu efteråt rätt glad att jag gjorde det. Skönt att få rensa ben och tankar lite. Det är något på träningsanlägningar som får en att få energi, glöd och sug att träna.
Resten av kvällen mys med älsklingen, lite Innetränings lydnad för honom, god mat och mer mys. Kärlek!

Av Malin Nilsson - 11 januari 2014 21:16

Vilken dag. I morse höll jag mitt första BP pass i Gåshaga för i år 2014. Både nya och gamla deltagare var på plats. Ett riktigt stort härligt gäng som spridde mycket energi, träningsglöd och glädje. Vilken energi och kärlek de gav. Blir alldeles varm inombords. Så det blev en ordentlig genomkörare för kroppen. Både för mig och mina tappra kunder. Dessutom ger man alltid lite extra och tar nästan i mer än vanligt när man instruerar. Jag får sådan otrolig glöd när jag går upp på scenen och levererar ett pass. Något konstigt med det, men jag klagar inte. Är så tacksam.
Trots att bränslet var slut i kroppen körde jag en liten egen AMRAP efter passet. Så tog fram mina magiska krafter och körde: 100 KB sving 16 kg, 100 American situps och 100 armhävningar hand release. Behöver jag säga att Slut var ordet efter utförandet?
I kväll har det blivit kloklippning och skönhetsborstning av älsklingen. Därefter belönades han med fotboll och buss i parken. Snön som fallit idag förvandlar min lilla kille till en annan varelse. Han verkligen älskar snö. Tyvärr mer än jag om man säger så.)
Avslutar kvällen med mys, saffransrisotto, lax, vin och ännu mer mys. Trött men lycklig. Både i kropp och själ.

Av Malin Nilsson - 10 januari 2014 22:42

Förstörda händer och ett evigt velande i morse hur jag skulle göra och vad jag skulle träna. Men steg upp å tog mitt pick ock pack och begav mig till stan. När jag kommit halvvägs bestämde jag mig att åka till CF nordic och gå på deras 7.50 pass. Och tur var väl den det. Alltid lika roligt, jobbigt och inspirerande att komma dit. Saknar verkligen det stället. Trots händerna bestämde jag mig att glömma smärtan för en stund och bara fokusera på passet.
************************************************

Dagens Pass

A. ”Every 90 sec” For 12 min: 1 Hang Power Snatch + 1 Power Snatch + 1-2 OHS – Add weight on every 90 sec, start with weight you know you can lift

B. AMRAP 3 min: 10 KB swings 24/16kg, 10 calorie row

C. AMRAP 3 min: 8 Power Snatch 40/30kg, 20 Double-unders

**************************************************

Efter passet träffade jag PT Peter Jönsson som förhoppningsvis kan vara en bra pusselbit till vägen mot fitnessgalan i maj.
Firade morgonen med en lyxfrukost på MOOD gallerian på café egoiste. Det var jag väl värd!

Presentation


Starka Malin

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards