Alla inlägg den 16 februari 2014

Av Malin Nilsson - 16 februari 2014 20:52

Älskar lördagar och den här lördagen var inget undantag. Allt fler börjar hitta in i värmen på m3gym på lördagmornar. Den här lördagen var det riktigt många tappra krigare som kom och förgyllde min lördags pump. Och vilken energi! Lågan var hög från start till mål. Så mycket energi, Power, svett, starka viljor och kärlek som frodades under timmen att man inte finner ord. Utmanande mig själv lite extra, vilket även deltagarna gjorde. Tillsammans var vi oövervinneliga. Så efter passet var det ett helt färdigt gäng fysiskt som ställde upp för fotografering. Trots den fysiska utmatningen vi kände, var vi mer än någonsin på G att ta oss an vad resten av lördagen hade att erbjuda. Så det var trötta men glada krigare som släpade sig in i duscharna efter passet.
Tillsammans hade vi sprängt gränser och övervunnit oss själva. Det hade vi genom att tro på oss själva och peppat varandra. Vi hade tagit oss ur bekvämlighetszonen och tagit det där lilla extra steget för att utvecklas och få resultat. Det är kärlek på hög nivå!

Kvällen tillbringades med älsklingen och finbesök av Camilla och Daniel med schlager, massa god mat och vin. Underbart avslut på lördagen. Lycka!


Söndagen har gått i guld färger. Guld för herrarna i OS i stafetten. Och en dag värd Guld med min fina kille med mys , lek, två pt kunder och ännu mer mys med älsklingen. Kärlek värd guld!

Presentation


Starka Malin

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards