Alla inlägg den 4 februari 2014

Av Malin Nilsson - 4 februari 2014 21:19

Veckan började bra i måndags, men intensivt. En heldag på gymmet med kunder, utbildning och pass. Började morgonen själv med 55 min My ride i cykelsalen för att rensa tankarna och gå in i min egen lilla bubbla för en stund innan dagens utmaningar.
Hade en ny klient på morgonen, en boxningskund som jag var lite nervös för innan. Inte för själva kunden utan för om han skulle gilla mig och mitt upplägg. Har boxats en del i mina dagar, både så kallad fitnessboxning och riktig boxning på traditionella klubbar. Men det var ett tag sedan nu.
Väl på plats med kunden bara släppte det och vi fungerade jätte bra tillsammans och det gick som en dans, precis som boxning ska vara. Som en dans. så mötet resulterade en kund rikare. Dessutom riktigt imponerande av denna mans presentation och slag för att ha passerat 50. Slutar aldrig förvånas. Blir glad i både kropp och själv. Åldern har ingen betydelse. Det är viljan som styr.
Han fick inte bara mig på bättre humör, och bättre självförtroendet. Kunden fick dessutom mig att väcka ett nytt sug efter boxningen. Så nu letar ja förbryllat efter en boxningsklubb som både motsvarar mina förväntningar och min nya kund. för det bästa sätter att leverera det bästa smörgårdsbordet för sina klienter är att själv praktisera kundens önskemål i verkligheten. Så nu slår jag två flugor i en smäll, kombinerar nytta med nöje för bästa resultat.

Presentation


Starka Malin

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards