Alla inlägg under juni 2016

Av Malin Nilsson - 17 juni 2016 21:22

Slag... Slag... å satiken vad starka Malin har saknat att slå.... Ångrar inte en sekund att ja gick i går morse på strikingpasset på Sofo. Så jäkla, svettigt och skönt och slå av sig. Love it. Och idag fick överkroppen vila. En timmes promenad i morse följt av ett cykelintervallpass ALa starka Malin nu i kväll. 1 min tung backe följt av en min flack sprint x15. 1 min set vila. Ruskigt tufft, men jäkligt stolt över upplägget. Avslutade med 15 min båltabata. Trött och stolt över kvällens insats. Happy.

Av Malin Nilsson - 15 juni 2016 21:05

120 s-90s- 60s-45s -30s...x5 med 60s vila. Snabba ben, glödande pedaler, hög puls, svett och flås, ett jäkla vässat pannben och en vilja av stål. Totalt färdig och slut efter. Och stolt som tuppen. Starka Malins inledning på onsdagen. Och sedan har de bara rullat på....

Av Malin Nilsson - 14 juni 2016 20:02

Veckan igång igen med buller och bång. Fortfarande inte hundra men strax där till. Tålamod! Kanske inte starka Malins bästa vän, men försöker....
Gör de bästa av situationen så i går blev det ett cykelpass med instruktören Sara Strindberg vid rodret. Vet sedan innan att hennes pass är grymma och riktigt jobbiga... Och ja blev inte besviken.
I morse fick benen vila och det blev ett rejält bröst pass som avslutades med en burpee tabata intervall. Snacka om att den sög ut de absolut sista... Som de ska vara!

Av Malin Nilsson - 12 juni 2016 20:37

Snart ännu en vecka passerad... Solen kommer och går... Och ibland lyser den med sin frånvaro. Den riktiga sommaren är ej kommen... Men den som väntar på något gott. Längtar efter få springa igen... Dock får ja vänta någon vecka till. Håll ut och tänk långsiktig.
I morse blev det axelslakt. Yes ren brutal kärlek. Massa pressar, massor reps. Skrikande muskler, vässat pannben och vilja av stål. Men vilket pass! Tyngre och starkare.... Ett riktigt starka Malin pass. Resten av dagen har tillbringats med kärleken på älskade söder.

Av Malin Nilsson - 11 juni 2016 19:16

Samma seghet att ta sig upp ur sängen i morse. Men väl uppe fanns ingen återvändo. Idag blev det sats Odenplan. Rygg, lördagen till ära och vilket jäkla pass! 20 set ALa 5 rep mark på 62.5 kg. 1 min set vila. Därefter 10 set av stående rodd supersettat med chins med band. Sedan blev det fem 60 s set av hängande omvänd rodd. Avslutade med två serier tabata. Ett av chins med band och slutligen rodd i ringar.... Inte mycket kraft därefter. Men vilket gött pass! Stolt och stark och perfekt start på helgen.

Av Malin Nilsson - 10 juni 2016 21:10

Trött och sängen var jäkligt lockande... Fem min till... Ja de var känslan i morse. Blev 30 min mer i sängen än tänkt innan starka Malin tog tjuren i hornen och begav sig till sats Sofo. Väskan var packad så det var bara att knatta iväg till centret. Cykel stod på agendan denna fredagsmorgon. Och vilket jäkla pass det blev! Egenkomponerat ALa starka Malin. Totalt 20 st 2 minintervaller med 1 min vila mellan varje. Varannan intervall stående tung backe och varannan sittande snabb intervall. Ruskigt jobbigt, men riktigt nöjd över upplägget och min insats. Stark och stolt!

Av Malin Nilsson - 9 juni 2016 19:28

Tiden bara rusar fram... Redan inne på andra veckan i juni. Konstigt att tiden bara går snabbare ju äldre man är. Eller är det bra jag som tycker det?
I måndags var det Sveriges födelsedag och den firade starka Malin på bästa sätt. Började med ett rejält axelpass. Därefter var det blågult för hela slanten. Svenska jordgubbar, picknick och självklart Skansen med kungafamiljen på kvällen. Stolt att vara svensk och känner otrolig kärlek och heder åt Sverige.
Tisdagen blev lite omvänd. Tänkte sprungit på morgonen men skinka och ländrygg sa stopp och för en gång skull la ja ned direkt. På kvällen däremot blev det cykel intervall på Sofo. Ruskigt jobbigt. Men behöver kondition... Och de som inte gör ont.
Igår blev det en välförtjänt vila för att i morse entra scenen igen. Kände mig stark och okrossbar. Ett rejält bröstslaktspass. Kändes ruggigt bra.

Av Malin Nilsson - 5 juni 2016 20:22

Helgen snart över... Men vilken helg! Träning, lite jobb, grillning, glass, mys och massor av kärlek. Självklart mestadels på söder med kärleken.
Igår inleddes morgonen med bröst... Bröst... Ja ren bröstslakt. Massor rep. Tungt och lätt. Avslutade med en repslags tabata. Ingen smärta, bara jäkligt tufft. Härligt värre... Därefter vankades det jobb. Sedan blev det hämtning av älsklingen, promenad, glass, grillning och massa mys.
I morse vankades det ryggslakt ALa starka Malin. Många set... Mycket rep.... Slit, pust och stön. Jäkligt tufft... Men fy fasiken vilket pass och marken kändes grym.
Sedan har det blivit promenader, mys, lek, grill, mer mys, fika och massor kärlek... Med finaste.
Nu väntar rejäl träningsverk från kropp till tå.
Kärlekshelg!

Presentation


Starka Malin

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards