Alla inlägg under februari 2020

Av Malin Nilsson - 16 februari 2020 16:07

Gillar the trip klasserna på Stureplan. Något händer hela tiden.... men samtidigt kan det bli för mycket. Därför är det bra att gå på söndagscyklingen på sats stadion. Där är intervallerna längre och passet blir svettigare och tuffare på en annan nivå. Precis som denna söndagsförmiddagen. Otroligt skönt att få svettas och ta ut sig rejält ibland. Behöver det för att skingra tankarna och fortsätta tro och kämpa. Älskar stadions lilla cykelgäng. Varm känsla. Glad att jag har de klasserna, precis som sist jag var skadad och inte kunde springa. Tacksam. 

Kändes ruskigt bra. Därefter blev det lite bålstyrka innan jag avrundade med Bettys yinyoga på sats Sveavägen. Det ska bli en tradition. En present för kropp och själ!Magiskt avslut på veckan!

Stolt och stark!

 

Av Malin Nilsson - 15 februari 2020 19:48

Hoppet lever.... men saknaden är olidlig....

Kroppen har varit igång med något fysiskt varje dag i ett par veckor.. i bland fys, andra dagar överkroppsstyrka. Precis som i morse. Ett rejält rygg och axelslaktspass ALa StarkaMalin stod på agendan på sats Odenplan.  Blev liknande upplägg som sist med 2 serier bestående av 3 övningar ALa  10-1 reps. Första serien bestod av chins-militärpress (30kg) och bröstflyers (7kg). Den andra serien utgjordes av sällrodd (40kg)-hantellyft (6kg)-pushup. 

Avslutade med 21-15-9-5 av militärpress (20kg)-omvänd rodd och axelflyers (2kg).

Chokade mig själv, speciellt i chins och Militärpressen i första serien. Kroppen är fantastisk. StarkaMalin levererar!

Stark start på helgen!

Stolt och stark!

Av Malin Nilsson - 14 februari 2020 17:03

Testa allt... å nu är det gjort igen. Denna gång i foten istället för vaden. Fick så bra resultat sist hos bästa Regina efter ett par behandlingar. Tron på dagens behandling är oövervinneligt. Regina är en av de få jag litar på. Nu börjar den riktiga resan.! Heja! Tålamod!

Firade alla hjärtans dag med the trip, lite bålstyrka och yinyoga innan behandlingen!

Stark alla hjärtans dag!

Nu kör vi!

Av Malin Nilsson - 12 februari 2020 14:37

Hoppet finns. Det sviker inte. Tron måste och är starkare än tvivlande. Jag ska bli bra!

Jag kommer bli bra! Inget kan stoppa mig!

Skingrade tankar i morse genom ett rejält överkroppsslakts pass ALa StarkaMalin. 5 övningar ALa 100 reps vardera. Bänk-lats-axelpress-sällrodd och peak push ups. Tacksam att jag kan leverera bland stänger, kalk och hantlar. Stolt och stark!

 

Av Malin Nilsson - 11 februari 2020 14:25

Envishet och en vilja av stål. Det är StarkaMalins mantra sedan barnsben. Få sin vilja fram, oavsett hinder. Inget är omöjligt. Jag ska inte vara rätt nöjd. Nöjd och tillfredsställd till 110 procent. Inget annat! Jag är oövervinnerlig. 

Detta följer med mig stunder som dessa. Jag ska bli bra, och därmed hjälpa min kropp och själ på bästa sätt att ta reda på orsak och bästa verkan fram till bästa resultat.

I morse blev det the trip 17 samt 15 min båltabata på sats Stureplan. Saknar löpningen så.... men gör det bästa av situationen. Jag kommer tillbaka!

Ikväll blir det yinyoga.

Stolt och stark!

Av Malin Nilsson - 10 februari 2020 21:05

Dyrt? Det beror på vad man jämför med. Men att investera i hälsa gör mer gott långsiktigt. Och i stunder Som denna när StarkaMalin känner sig frustrerad pga foten, är det värt varenda krona. Precis som ett måndagsmorgons DF Floor pass på Barrys med bästa Elin som coach. Armslakt delux. Skönt att tänka på något annat och bara pumpa. 

Stark start på måndagen!

Av Malin Nilsson - 9 februari 2020 18:09

Börjar gråta bara ja ser och hör andra springa.... se deras lycka, målvetenhet, beslutsamhet och medvetenhet. Höra deras flåsande, steg som glöder mot marken och svetten som flödar nedför pannan.... vill vara där mer än något annat.... jag vill springa!

Skingrade tankarna i går morse med ett rejält överkroppsslakt pass på sats Odenplan.  Blev ett av StarkaMalins favoriter med 5 övningar ALa 100 reps på varje. Bänk-latsdrag-militärpress-omvänd rodd-smala push ups. Vet att jag är stark och otroligt stolt över mig själv... en tröst som värmer stunder som denna.

I morse blev det cykling på sats stadion. Länge sedan sist och fick ett väldigt fint bemötande, vilket värmde. Riktigt skönt att få ta ut sig rejält. Avlutade med lite båltabata.

Avrundade söndagen med 85 min yinyoga på sats Sveavägen med bästa Betty som coach. Magiskt bra. Precis vad StarkaMalin behövde. 

Stolt och stark!

Av Malin Nilsson - 7 februari 2020 14:50

Längtar efter lätta steg.... puls, svett och adrenalin. Ro, kärlek och harmoni... precis ett som löpningen ger. Frustrerad och arg. Det får man vara. Tålamodet håller på att rinna ut.... vill springa... obehindrat sväva fram... utan smärta.

I förmiddags blev det the trip... behöver flåsa, men cyklingen ger mig inte alls samma tillfredställelse som löpningen. Blev lite bålstyrka och yinyoga som dessert. 
Lever på hoppet... jag kommer kunna springa! Stolt och stark!

Presentation


Starka Malin

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15 16
17
18 19
20
21 22
23
24
25 26
27
28 29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards