Alla inlägg under oktober 2018

Av Malin Nilsson - 17 oktober 2018 15:09

Vilken lycka! Ingen smärta. Oron innan var onödig".... så glad och tacksam för den grymma onsdags starten. Dryga 15 km blev det i 5.30 fart, längs söder och Kungsholmen. I mina älskade kinvara, som går att använda till det mesta. Även till långpass. Tillsammans med bästa Charlotta. Grymt sällskap. Längtar till nästa gång.... blev även lite klättring efter tillsammans med gamla chefen. Tror jag är såld fy f... vad roligt! Vilken onsdag....

Av Malin Nilsson - 14 oktober 2018 19:31

Ännu en vecka på väg mot sitt slut och en ny står på glänt. Hösten lyser med sina färger och värmen som varit de senaste dagarna har värmt både kropp och själ. Även sista badet avverkades i helgen.

Helgens träning har avverkats på boxen... älskade söderboxen. Igår blev det powerclean, kb Clean and Jerk och en avslutande team med bästa Erica som avslut.... inget planerat pass. Utan mer känsla. Och det är då det ofta blir riktigt bra. Precis som igår.

Och i morse blev det tunga sällrodd och teamklassen därpå. Även där tillsammans med Erica. Vi passar bra ihop. Snabba och jämnstarka båda två. Passet bestod av 2 stycken 13 min AMRAP. Ruskigt jobbiga... men fasen vad grymma vi var!

Starkt avslut på veckan,

Av Malin Nilsson - 12 oktober 2018 21:04

Tidigt upp i ottan.... extra segstartad så tidigt.... men efter en stund lossnade det och jag ångrar inte en sekund. Snatch och en Wod stod på agendan. Riktigt kul att köra oly igen. Teknik i fokus nu i början så allt blir rätt. Ingen brådska. Det är då ökning av vikterna kommer.... perfekt avslutning med Woden bestående av 300 singelunders följt av 3 varv av 10 bbj-20 DB snatch och 30 airsquat. Tiden stannade på 10.17 Riktigt nöjd. Vilket pass. Det bästa av alla världar... 

Älskar att vara tbk på hemmaboxen igen!

Av Malin Nilsson - 10 oktober 2018 14:05

Älskade söderbox. Som StarkaMalin har saknat denna plats. Helt annan känsla än sats. Visst är det skönt att bara köra sitt eget rejs ibland med lite andra förutsättningar. Men denna gemenskap, kärlek och trygghet som råder på boxen är ngt sats saknar. Tacksam att hittat ett sådant ställe!

I morse blev det teammys med bästa Annelie och Frida på grymmaste Simons klass, lstyrka i form av sällrodd och lite axlar, samt välbehövlig  rörlighet/stretch. Det bästa av världar!

Lycka och kärlek för kropp och själ!

 

Av Malin Nilsson - 9 oktober 2018 14:38

Ny vecka och nya utmaningar. Inledde med en välbehövlig vila för att i morse köra med Löpcoachen Mia. Eller rättaresagt marathonmia. Inledde hennes prog lite smått för två veckor sedan och idag vad dax för första passet live tillsammans. Mkt teknik och lite avslutande backträning. Lär kännas i benen i morgon. När körde StarkaMalin backe senast? Var ett bra tag sedan.... trött och lycklig. Verkligen inspirerande pass och coach. Ser fram emot nästa tillfälle. Firade med lite välbehövlig yoga och core.

Härlig start på veckan!

Av Malin Nilsson - 7 oktober 2018 21:20

Veckan börjar lida mot sitt slut. Tiden bara går, trots omständigheter så känns det som dagarna bara flyr fram. Vill fatta beslut. Vill veta. Vill koppla av och hitta ro.

Träningen är mitt andrum. Det är där jag kan slappna av, skingra tankarna, hitta lugn och kraft.

I morse blev det styrka med finaste Sara. Massa bänk och chins med lite avslutande burpees stod på agendan. Kändes bra. Dock inser jag mer och mer att jag saknar söderboxen.

Avslutar de sista de timmarna denna veckan med bio, god mat, mys, glass och massa kärlek med älsklingen.


Av Malin Nilsson - 6 oktober 2018 20:01

Igår blev det ett tidigt besök på hemma boxen. Clean och en 5 rounds for time Wod av burpee- hantelsnatch och utfall stod på agendan. Och Kul att köra Clean igen. Inte gjort sedan maj. Känner mig som nybörjare igen. Men skönt att vara tillbaka. Trivs verkligen där. 

Helgen  inleddes med tredje Löppasset den här veckan. Och det hoppas jag ska bli en vana.... hitta kontinuerligtet och öka passionen för löpningen. 

Det blev 2 mil i 5.45 tempo med några från Adidas. PB i distans 2018. Var dryga ett år sedan jag körde så långt sist. Och det är en av dem längsta sträckorna fortfarande i StarkaMalins karriär. Tänk vad kroppens muskelminne är bra! Kroppen är fantastisk.

Härlig inledning på helgen! 

 

Av Malin Nilsson - 4 oktober 2018 21:56

Börjar lossna i gen gällande löpningen. Så skönt. Fortfarande en bit kvar... men jag är på G! Och det är huvudsaken. Nu gäller det bara att göra det till en vana. Komma över tröskeln. Då kommer jag snart flyga fram. 

I morse blev det 9 km runt älskade söder. bättre känsla än sist! Underbart sätt att starta dagen på. Längtar efter nästa löptur.!

Presentation


Starka Malin

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards