Alla inlägg under juli 2016

Av Malin Nilsson - 11 juli 2016 14:14

Semester.... Ledighet... Tid med älsklingen. Dyrbar tid som är värt så mycket. 

Massa fys, mys, god mat, bad, sol och kärlek. Älskar....
Precis som gårdagen. Söndagen inleddes med en löptur med bästa Nilla runt Hornstull och årstaviken. 13.5 km blev det... Inte snabbt. Men ja höll hela vägen. Lycka! Därefter var det bad, mys, och lite utflykt söder om söder med älsklingen och fina vänner. Underbar söndag.
Måndagen har med varit ljuvlig. Kickade igång med ett jäkla, pulsigt och svettigt pass på boxen tillsammans med erine. Strikta pressar och ringrodd som en Styrkedel. avslutade passet med en teamwood. Ruskigt jobbigt. Men fasen vad grymma vi var! 
Därefter blev det en tur till gärdet med älsklingen och sessi. Fullt ös med lek, bus och bad i djurgårdskanalen. Nu blir det vila, mat och massa mys.
Vilken start på veckan!
Av Malin Nilsson - 9 juli 2016 21:23

Vilken lördag! Inledde dagen med 5 set ohs följt av seven.... Fy f vilken jäkla Wod. Brutalt skit jobbigt underbar.... Tillsammans med en ny fin bekant på boxen. Vi ägde.

Resten av lördagen har spenderats med älsklingen och lite fina bekanta. Bad, hästar, mys glass, grill och massa kärlek.. Och en träningsverk fr.o.m Hell...
Av Malin Nilsson - 8 juli 2016 20:53

Nervös? Ja de måste ja erkänna att ja va igår morse när ja skulle springa med Nilla för första gången på 6 veckor. Att dessutom ha rejäl träningsverk i hela kroppen sedan onsdagens CF pass. Men det gick. Tungt, absolut. Det märks att konditionen verkligen är en färsk vara. Vet att de kommer lossna. Tålamod. Dryga 13 km blev det. Inte snabbt. Men ja sprang och höll hela vägen. Stolt!

 
Gårdagens löpning kändes och det var lockande att ligga kvar i sängen i morse när klockan ringde strax innan kl sex. Men ett besök på boxen blev det. Det vankades parpass dagen till ära och starka Malin älskar team Wood. Såg inte jobbigt ut på pappret. Verkligheten visade en annan. Grymt stolt över min prestationen trots trötta ben. Slutar aldrig förundras. Firade med ett extra varv samt 21-15-9 av KB sving-burpee-situps. Slutkörd, stolt och fylld av lycka. Resten av dagen har tillbringats med älsklingen med bad, mys, mat och massa kärlek!
 

Genomför i par om två

10 varv på tid av:

10 Squat cleans 60/43kg (Sture gör hang squat clean) 

10 Laterala burpees 

10 Pull-ups 

*En genomför ett varv medans den andra vilar, när den första personen är klar med ett varv går nästa på. Det blir alltså totalt fem varv var.

 

Av Malin Nilsson - 6 juli 2016 16:07

Åter en morgon på boxen avverkad.... Tidig, men ljuset får en att piggna till lite extra. Gårdagens vila gjorde susen. En dag till hade varit optimalt. Men starka Malin var hungrig och sugen i morse. Kläderna var framtagna och klockan var ställd. Så det var bara att ta sig i kragen och bara köra. Dessutom var det snatch på agendan och starka Malin missar gärna inte ett tillfälle att nöta teknik. Strunta i vikten oA.) EMOM: Hang power snatch + Power snatch

4min: 1+1 reps @ 60% 

4min: 1+1 reps @ 70% 

2min: 1+1 reps @ 80%     

2min: 1+1 reps @ 85% 

B.) 10min AMRAP

9 Toes to bar  

12 Goblet squats 24/16kg 

15 Svingar 24/16 kg

 

6 varv minus 2 rep. RX toes to ring

a del) stabila 25 kg snatch. Kändes riktigt bra

Av Malin Nilsson - 4 juli 2016 17:11

Ny vecka... Nya utmaningar. Yes! Träningsverk fr.o.m Hell i över och underdel... Men ett sug och hunger som är starkare. Samt vill ju få ett bra avslut innan vi tuffar hem i eftermiddag. Så ett sista besök på smålandsboxen fick inleda morgonen. Älskar morgonpass, speciellt när de startar klockan nio. Då hinner man vakna till lite med, samt blir fullproppad med energi, kärlek och total utmatthet när passet är avverkat. Stolt, stark och slut efter morgonens prestation, där pannbenet var extra vässat. Gud vad kul det är med CF!
I morgon vila!

Av Malin Nilsson - 3 juli 2016 18:35

Sista dagen. I morgon bär det åter av hem. Hem till älskade Stockholm. Hem till söder och mitt lilla kungadöme. Mitt och älsklingens lilla sagoslott.
Söndagen inleddes med ett besök på småländska boxen. Virande tankar om hur starka Malins pass skulle se ut och bli. Massa förslag. Men inget bestämt. Så väl på plats hakade ja på två tjejer på deras två första delar. Först blev det 3 set al ALa 3 rep frontsquat följt med 6 st Box hopp. Tungt, men kändes bra.
Därefter en 6 min OTM med 3 snatch, följt med 6 min OTM med 3 st Clean.
Sedan var det dax för avslutning. Efter om och men splittrade vi på oss och körde varsin avslutningswod. Starka Malin avslutade med 10 varv av 10 thrusters plus 5 st burpee. Brutalt avslut. Brutalt slut och brutalt bra pass.
Resten av dagen har det blivit vila, bad, mys, massa god mat och kärlek med de bästa.

Av Malin Nilsson - 2 juli 2016 17:56

Juli. Sommar... Ja månad och dag säger så... Vädret visar något annat....
Trots regn och rusk har lördagen varit grymt tuff... Kärleksfull och alldeles underbar. En fight gone bad lördag bokstavligt. Inledde morgonen på Smålands boxen med tunga TGU. Älskar den övningen. Perfekt helkroppsövning där bålen är a och o. 20 kg. Kändes stabilt. Därefter var det dax för... Just det fight gone bad. Och bad är bara förnamnet. tre varv av fem övningar ALa en min på varje övning. Ingen vila försen de fem övningarna var avklarade. Därefter en HEL min vila. Efter sista rodden var det bara att lägga sig ned. Helt färdig. Skön känsla? Älskhatar den känslan.
Sedan mys mys, massa god mat och kärlek med de bästa!


Presentation


Starka Malin

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards