Alla inlägg under februari 2015

Av Malin Nilsson - 27 februari 2015 15:36

Orosfjärillarna flyger i magen och känslan av att vara alla till lags finns där. Men det går ju faktiskt inte vara alla till lags. Den enda starka Malin ska vara till lags är sig själv....
För att lugna fjärilarna finns träningen för starka Malin. Älskade kroppen som vid varje tillfälle får en ny aha upplevelse. Tänk vad den här fantastiska kropp kan åstadkomma. Slutar aldrig bli förvånad och känslan skulle kunna beskrivas som en orgasm. En äkta träningsorgasm. I onsdags var det en press och drag morgon. Mycket axelpressar. Mycket rodd och mycket vikt. Hardcore ALa starka Malin helt enkelt.
I går blev det löpintervaller på bandet. 3(90-60-45sx2). 1 minuts vila mellan varje intervall och 3 minuters set vila. Intervalltempo strax under 4 minuter. Trots att benen var rätt sega innan, väcktes de till liv av starka Malins djävulska vilja. Ett riktigt bra pass. Därefter blev det en ny upplevelse för starka Malin. Även denna gång på sats Sveavägen. Nämligen Hot vinyasa flow. Yoga i en 38 gradig studio. Riktig häftig upplevelse och en perfekt träning för det mentala och att hitta sina inre muskler, samt finna lugn. Som toppen på morgonens träning fick starka Malin beröm av yoga instruktören för sin fysik. Stolt, glad och ännu ett kvitto och starka Malins träning fungerar.
Fredagsmorgonen blev ett lite repris ALa Josephs f4 pass med latsdrag- bänkpress och bicepscurl. Avslutade med lite tabata för bålen. Tufft, flåsigt men ett jäkla bra pass och början på helgen.!

Av Malin Nilsson - 24 februari 2015 14:09

Slutet av februari börjar närma sig och våren smyger bakom knutarna. Men än så länge har vintern ett lite starkare tag och överraskar när man tror att den sista snön fallit.
Veckan har inletts med många fjärilar i magen som inte vet vad de ska ta vägen. Nya dörrar öppnas och åter står den stora frågan vilken dörr starka Malin ska välja. Vad finns att förlora och vad är högsta vinsten? Det är frågan!
I går morse blev det cykelintervaller på sats sjöstaden. 3(7x75 s) intervaller stod på agendan med 45 s vila mellan varje. Setvilan ca 3 minuter. Totalt 21 intervaller i ett ruggigt tempo. Riktigt jobbigt, men vad stolt starka Malin var efteråt och lämnade cykeln som segrare.
I morse blev det 2 st nya upplevelser. Första var sats Sveavägen. Riktigt bra center. 15 st 60 s intervaller stod på agendan med ett intervalltempo på 3.50 2 minuters vila mellan varje. Riktigt tufft, men med hög kvalité. Därefter kom andra nya upplevelsen för starka Malin. Nämligen ett pilatespass. Fantastiskt bra, lugn och harmonisk träning för de inre bålmuskulaturen och perfekt träning att hitta ett inre lugn och fokus. Så dagens träning de bästa av två världar. Puls, styrka, hjärta, harmoni och massor av kärlek!

Av Malin Nilsson - 22 februari 2015 14:52

Så ska det låta. Så så ska det vara. Så ska det kännas. Med den känslan avslutar starka Malin en riktigt bra träningsvecka. Och morgonens pass knöt verkligen ihop veckan på bästa sätt. Gårdagens 2 milare börjar allt mer ta sig påmind på Alvar, så morgonens pass blev mycket överkroppsslakt. Men vilket jäkla bra pass. Fem övningar. Marklyft. Stående militärpress. Latsdrag med roddhandtag. Smalbänk för triceps och avslutningsvis fälleknivar. Varje övning 5 set ala 60 s med två minuters vila mellan varje set. Mycket pannben, hög puls, totalt fokus och mycket svett och kärlek. Ett pass ALa starka Malin på högsta nivå. Perfekt avslut på veckan!

Av Malin Nilsson - 21 februari 2015 16:38

Starka Malin håller alltid vad hon lovat. Men lyssnar först på hur kroppen känns. Har i år och sedan skadan i november blivit mycket bättre. Sagt är gjort och lite piggare ben så blev det ett riktigt bra kvalitets intervallpass i torsdags morse. 15 st snabba 60 s intervaller i 3.50 tempo. Däremellan två minuters vila mellan varje. Riktigt jobbigt, men en jäkla trött, stolt och nöjd starka Malin lämnade sats Lidingö i torsdags morse. Och redo att bege sig till Oslo.
I går morse vaknade starka Malin i ett helt annat land och en helt annan stad. Morgonen startade på ett av Oslos sats center med en repris ALa f5 från föra fredagen. Tufft, men jäkligt bra pass och start på dagen. Det var en nöjd starka Malin som igår eftermiddag lämnade Oslo..... Med många nya tankar och val.

Någon timme längre i sängen och en vilja av stål och nyfikenhet inleddes lördagen med ett tangerat distans rekord. I dag tillsammans med ett för starka Malin nytt härligt löpar team. Från sats stadion till t-banan i duvbo i Sundbyberg. 2 mil i 5.30 tempo och det var med riktigt trötta ben, men med ett stort leende starka Malin tog t-banan tillbaka. Än en gång bevisat att att inget kan stoppa starka Malin.

Av Malin Nilsson - 18 februari 2015 16:27

Träningsverk fr.o.m Hell. Ja det är resultEt av söndagens tabata pass ALa starka Malin. Varenda muskel värkte i måndags och det var en välbehövlig vila starka Malin tillgav sig själv i måndags. Ända fysiska ansträngning var en timmes promenad. Utöver det, enbart kärlek för kropp och själ med sovmorgon, vila och mat. Välbehövligt!
Söndagens pass gjorde sig ännu mer påmind i går. Men det var bara att ta tjuren i hornen, vässa pannbenet till Max och en vilja av stål. Pang! Ett riktigt bra intervallpass på sats sjöstaden blev resultatet.
I morse var benen ännu segare än tidigare. Så löpskorna får vänta till i morgon och istället blev det ett jäkla bra press och drag pass för axlar och rygg. Och bäst av allt. Ingen smärta!

Av Malin Nilsson - 15 februari 2015 15:41

Söndagsmorgonen inleddes med en rejäl tabata ALa starka Malin. 3 st 16 minuters+1 12 minuters tabata med olika godingar till övningar. Hög puls! Mycket svett och maxat pannben. En stark och envis starka Malin, KBs i olika vikter, gummiband och räcke. Det var allt som behövdes. Hela kroppen fick sig en rejäl genomkörare. Vilken kanon avslutning på träningsveckan och träningen överlag för starka Malin. För i morgon är det vila till 100 procent.
Trevlig söndag!

Av Malin Nilsson - 12 februari 2015 17:10

Tiden bara rinner ur och upploppsklockan har ringt. Sanden är på väg att rinna ur och den stora frågan är vad som är målet? Löften och tillit har suddas ut och starka Malin vet inte riktigt vem eller vad ja ska lita på längre. Men en sak är säker. Ett företag har iallafall tappat min tro och tillit. Helt!
Som tur är finns träningen, ett andhål. Där har jag bara mig själv att skylla. Men en otroligt viktig plats för mig. Det är där jag får kärlek, blod, syre, svett och äkta tårar.
I måndags blev det cykelintervaller och hjärta och lungor fick jobba rejält. Starka Malin kände sig lite seg ibenen så det var extra vässat pannben som fick axla pedalerna. Men starka Malin var okrossbar.
I tisdagsmorse blev det intervaller med pt Nilla på bandet. Usch vad starka Malin hatar bandet. Men ett jäkligt bra pass blev det. 4-3-2-1 min intervaller x2. Avslutade med en extra 2 minuters intervall. Vilan låg på 2 min-90s-60 s. Ca 3 minuters set vila. Högt tempo som ökades 0'5 i hastighet för varje intervall. Firade med lite fälleknivar och am situps.
Onsdagsmorgon blev en rejäl press och drag morgon. Militärpressar och rodd i massor. Tunga set med kontroll. Jäkligt bra pass och det var trötta axlar och en trött rygg som lämnade sats sjöstaden i går förmiddag.
I morse blev det åter hjärta och lungor i centrum med fina grisiga cykelintervaller. Och idag kände starka Malin sig stark! Extra stark!

Av Malin Nilsson - 8 februari 2015 16:06

Söndag. Första veckan i februari lider mot sitt slut. Helgen byts om några timmar mot vardag. I går blev det distansmorgon med pt Nilla i ett fantastiskt vackert Stockholm. Till och med solen tittade fram flera studer. Uthållighet stod i fokus och 16,5 km avverkades. Knäet höll. Fantastiskt!
Men än är det helg och söndagen har hittills varit underbar. Började morgonen på älskade sats sjöstaden. I dag var det bröst och biceps tur att få sig en omgång. 10 set tunga bänkpress kombinerat med sittande hantelcurl med dropset. Därefter lättande jag lite på vikten och körde 5 set bänk supersettat med sittande hammercurl. Även de dropset. Sedan körde starka Malin en av sina favoritbröst övningar. Nämligen lutande hantelpress. Älskar den underbara kontakt man för med hantlarna. Kärlek för bröstet. 3 set blev det kombinerat med stående hammercurl med rep. Och istället för drop i denna bicepsövning blev det tvärtom. Ökade vikten en gång i stället. T ex började på 30 kg för att direkt efter köra på 35 kg. Som avslutning körde starka Malin 21-15-9 av breda dips för bröst och sittande hammercurl med rep. Som sagt en rejäl omgång för bröst och biceps. Äkta kärlek.

Presentation


Starka Malin

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards