Alla inlägg under juli 2015

Av Malin Nilsson - 14 juli 2015 12:36

Meter efter meter. Längd efter längd och till sist, pang. 1700 meter senare är det en trött men jäkligt nöjd starka Malin som nuddar kaklet en sista gång. Utmattad i varenda muskler, men jäkligt stolt starka Malin klev ur bassängen denna tisdags morgon. För simning är riktigt bra träning. Hela kroppen får sig en ordentlig genomkörare. Det skonsamt och är en funktionell träning av högsta kvalité.

I går morse blev det löpning med pt Nilla på underbara Djurgården och gärdet. De nästa bästa platserna på jorden efter min egen lilla oas. Pt Nilla bjöd på intervallstege. 4-3-2-1 minuter intervaller x 3. Riktigt jobbigt, men som starka Malin brukar säga: Ack så effektivt.
Nu är veckan igång!

Av Malin Nilsson - 11 juli 2015 15:49

Yes då var det lördag igen. Starka Malins favoritdag. Älskar verkligen denna dag. Morgonen inleddes med ett triceps-axel och biceps pass ALa starka Malin. Riktigt tufft och mycket pannben på. Men vilket pass det blev. Nöjd och stolt som en tupp och utan att skryta så är starka Malin nöjd, ja riktigt nöjd med sin egen fysik. Stolt över min kropp.
Efter passet var det äntligen dax att hämta kärleken. Min älskling och det finaste och käraste som finns. Vi började med en tur på gärdet och kommer fortsätta helgen med massor av mys, god mat och kärlek över alla gränser.

Av Malin Nilsson - 10 juli 2015 16:15

Veckan bara rusar iväg. Men nu har ja bestämt mig.... No More .... På ett tag. I går blev sista besöket och då blev det självklart tillsammans med fina pt Nilla med långa 5 st 6 minuters intervaller på gärdet och Djurgården, Nu har starka Malin blivit en nordic wellnessare. Och ja starka Malin trivs på det bygget. Speciellt på Odenplan.
I morse blev det ett ryggpass på anläggningen med 200procent rygg kärlek. Inledde med 20 set marklyft ALa 5 rep. 30 s vila å 60 kg på stången. Den visste vad den tog om man säger så. Därefter blev det olika grepp under latsdraget för att avsluta med omvända breda rodd under stången. Riktigt jobbigt, men ack så effektivt. I morgon får ja träffa kärleken igen. Längtar!

Av Malin Nilsson - 7 juli 2015 13:53

Gårdagens löptur satte sina spår. Trötta benmuskler, men glada att vara igång igen. Så i morse blev det 1700 meters bröstsim i Eriksdalsbadet. Kände mig stark och tekniken kändes bättre än sist. Och känslan att tutcha kaklet efter 1700 meter var otroligt skön och tillfredställande. Slutkörda muskler, men en mycket nöjd och stark, starka Malin lämnade Eriksdalsbadet med ett leende på läpparna.

Av Malin Nilsson - 6 juli 2015 21:10

Måndag. Ny vecka och äntligen. Måndagen inleddes med ett 12 km distans pass med bästa pt Nilla på Djurgården och gärdet. Efter en månad är starka Malin tillbaka i löpspåret. Något nervös, men nu är det gjort och utan smärta. Jippi. Visst är jag trött, men inte så konstigt och formen har varit bättre. Men efter ett långt uppehåll är starka Malin både blad, lycklig och stolt att vara tillbaka i löpskorna. Nu kör vi!

Av Malin Nilsson - 5 juli 2015 13:41

Lördag. Sköna underbara lördag. Äntligen fri och äntligen får ja vara tillsammans med käraste. Älskade bamse. Har haft en underbar dag.
Innan ja hämtade upp älsklingen blev det ett rygg och bicepspass utan dess like på sats Odenplan. Tanken var att köra riktigt många set chins, men pga lite smärta och strul med ena skuldran blev det enbart ett par sett. Istället blev det latsdrag i olika grepp, tempo och vikter istället. Riktigt jobbigt men ingen smärta. Lyssna på kroppen. Yes det gör starka Malin. Mycket reps. Många set. Hög puls och kontrollerat utförande rakt igenom. Högt i tak helt enkelt, precis som ett starka Malin pass ska vara.

Därefter blev det kärt återseende med älsklingen och en underbar dag i Vaxholm med picknick, sol och bad. Ja, första doppet för starka Malin och älsklingen. Härligt.
Sedan blev det glass i gamla stan. Självklart och absolut världens godaste mjukglass. Lite dyr kanske, men det är jag värd.
Kvällen avslutades med picknick, vin och massa mys på Djurgården med älsklingen. Kärleks lördag!

Söndagen spenderas med långpromenad med älsklingen och massor vila, mat och kärlek.

Av Malin Nilsson - 2 juli 2015 22:54

Ben.... Ben.... Vilka ben. Å vilken jäkla träningsverk. Känner mig som en 100 åring. Skulle jag bli jagad hade de lätt kommit i fatt mig och i ett 100 meterslopp hade Skalman sprungit förbi mig med förbundna ögon. Men vilken skön känsla. Starka Malin har verkligen saknat en rejäl benträningsverk fr.o.m The top of hell.

I morse blev det bröstslakt med lite abs på sats Fridhemsplan. Kändes i armarna sedan tisdagens axel och tricepspass. Men inget kunde stoppa starks Malins pannben. Inte ens träningsverk. För starka Malin är inget omöjligt. Här sprängs alltid nya gränser.
I morgon blir total vila. För det är ja värd!

Av Malin Nilsson - 1 juli 2015 20:03

Yes då var det avklarat. Första dagen för ben på nästan ett år med all kärlek på the legs. För det var det verkligen i morse. 20 set benböj ALa 10 rep med en minut vila mellan varje. Totalt 200 reps. Inte den största vikten, men adderarar man vikten med reps antalet blir det en del) därefter var starka Malins ben nästintill döda, men skam den som ger sig. Två stycken supersetövningar. Första upp på en hög Box med ett ben i taget kombinerat med utfallshopp. Totalt fem set. Det andra supersettat bestod av raka marklyft (grym känsla och övning for the hamstrings) med hantlar följt av drag med boll mot rumpa. Avslutade med en tabata serie air squat. Kändes efteråt. Känns mer nu och jag Vågar inte tänka på morgondagen. Men vilket jäkla gött pass. Ett pass ALa starka Malin.

Presentation


Starka Malin

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards