Alla inlägg under november 2015

Av Malin Nilsson - 16 november 2015 19:34

Energifylld, men ont. Något i ryggen som är fel. Ont i ländryggen... Hatar att inte vara helt 100. Och ibland ställer man sig frågan varför? I efterhand tyvärr. Varför ska sånt som man älskar vara så svårt att motstå.? Starka Malin borde motstått gårdagens CF pass på sats Hornstull. Borde även avstått fredagens transformers. Men det kändes så jäkla bra i fredags. Även efter passet. Men igår ringde varningsklockorna både innan, i början av passet och i går eftermiddag och kväll ska vi inte tala om. Kände mig som en stelopererad..... Under själva passet kändes det dock väldigt bra. Kroppen var varm och smörjd och peppen från de andra gjorde inte det lättare att dras med i ruset. Som sagt tyvärr lätt att lura sig själv när kroppen är fylld med energi och dopaminer... Men återigen fick ja positiva kommentarer om min kropp och prestation efter. Betyder så mycket. Älskar!

Det traditionella måndags Löppasset blev givetvis inställt. Starka Malin lyssnade på kroppen. Däremot blev det ett grymt cykel intervall ALa starka Malin på kära sjöstaden. Alldeles ensam i salen. Smärtfritt, men ruskigt tufft.".... Ett pass ALa starka Malin. Resten av måndagen har tillbringats med min kära som ja hämtade efter passet i morse. Nu bara han och ja. Och trots smärta finns inget som stoppar vår kärlek....!

Av Malin Nilsson - 14 november 2015 13:55

Lördag igen... Höst, rusk. Men det är lördag. Starka Malin inledde denna dag med ett cykelintervall 60 min på sats Globen. Älskade söder. Snart är ja och älsklingen riktiga söderbönor. Bara dryga två veckor kvar längtar... Och trots lite trötta ben var det inget som kunde stoppa starka Malin denna morgon i mitten av november. Men det var bannemig extra vässat pannben som behövdes. Tungt, svettigt, flåsigt. Men vilket pass! Helt fullsatt, vilket gjorde det lite lättare och ta i det där lilla extra. De som i slutändan ger resultat. Riktig hård och kärleksfull träning där varenda s utnyttjas av tiden på bästa sätt. Totalt färdig men jäkla nöjd! Älskade lördag.

Av Malin Nilsson - 13 november 2015 12:49

Energi, svett, hög puls och massor kärlek och välmående. De är sammanfattningen av starka Malins fredagsträning i morse. Blev ett transformers pass på sats zenit. Kände mig ruskigt stark med massor av energi från början till slut. Avslutade med 5 stycken 60 s arbete av 5 olika övningar. Bara för att ja vet att jag kan och ja vet att det kommer löna sig, trots att kroppen är jäkligt slut. Det kommer ge resultat. Utveckling.... Och mycket av energin kommer från starka Malins sena stora matintag på kvällen innan. Påfylld och redo för morgondagen! Happy fredag?

Av Malin Nilsson - 12 november 2015 14:00

Mår verkligen allra bäst de dagar ja tränat. Både psykiskt och fysiskt. Det är som någon typ av drog som lindrar det onda och bygger upp självförtroende och livsglädje. Men kroppen måste även få vila. Helt. Igår var en sådan dag. Lång sovmorgon och promenad med älsklingen. Sedan bara vila från fysisk aktivitet. Trötta muskler. Tung kropp. Vila. Ett måste för att utvecklas, prestera bättre, hålla länge och må bra.
I dag däremot var det dax igen. Andra Löppasset denna vecka med pt Nilla fick inledde denna torsdag. 6 st 4 minuters intervaller ned 2 min vila mellan varje. Ruskigt jobbigt, skitigt. Men ack så jäkla effektivt. Vilket pass. Löpning när den är som bäst.

Av Malin Nilsson - 9 november 2015 12:33

Ny vecka. Laddad. Taggad inför vad den här veckan har att erbjuda. Helgen har inneburit träning men även mycket laddning av det mentala, vila och kost. Visst äter starka Malin mycket även under veckorna. Men helgerna innebär även lite extra i form av godsaker som glass, choklad och bakverk. Dock glutenfritt eftersom ja slutat med gluten sedan 1.5 år. Men vilka godsaker man kan hitta. Både i lördags och igår blev det choklad veganglass från Renée Voltaire. Sagolik god. Lördagskvällen avslutades med en rawfood blåbärspaj med otleys vaniljsås. Så ljuvlig. Och igår kväll avslutade starka Malin veckan med en rawfood kanellängd... Finner inte ord!
Nå ja laddad som sagt och trots regn och rusk inleddes måndagen med ett intervallpass på Djurgården och gärdet med bästa pt Nilla. Uthållighetsintervaller bestående av 4 st 2 km intervaller. Mycket pannben och sista var som att springa in i en vägg... Men det gick. Tack vare Nilla och ett pannben av stål. Skitiga ben ingick) resten av dagen blir tillsammans med älsklingen. Blöta skitiga promenader, lek, mys , god mat och massor kärlek!

Av Malin Nilsson - 7 november 2015 20:11

Mys, svett, puls, vässat pannben och massa kärlek. Ja det är en lördag ALa starka Malin. Ledig, fri och bara massa kärlek. Tillsammans med älsklingen.
Inledde denna regniga lördag med ett cykelintervall 60 min på sats Globen på älskade söder. Jäkla tufft och bra pass. Älskar denna typ av upplägg. Där man lätt kan köra skiten ur sig. Ett annat plus är att man är igång hela timmen. Stretch sköts på egen hand. Det kallar ja valuta för pengarna för bästa utveckling, upplevelse och hälsa. Avslutade med 15 min egen coreträning följt av stretch. En jäkla grym start på helgen.
Sedan var det hämtning av älsklingen. Resten av lördagen tillbringas med lek, god mat, mys, och massor kärlek.... Med det bästa jag har! Bamse.

Av Malin Nilsson - 6 november 2015 13:42

Transformers drottning. Spänstig och vältränad? Ja? Tydligen.... Det var några av kommentarerna ja fick höra i morse efter fredagsmorgonens transformers pass. Jäkligt stolt och glad av kommentarerna. För starka Malin är stolt över både sin egen kropp. Sin glöd och pannben och din prestation. Men det är inget jag fått gratis. Tvärtom. Fått slita som ett djur mot både sig själv och andra. Men viljan har alltid funnits och tron på sig själv. Tack vare tron, envisheten, våga ta i och testa gränser är starka Malin den hon är! Härlig fredag!

Av Malin Nilsson - 5 november 2015 13:28

Dagarna bara rusar iväg. Bara flyger fram. Finns det inte någon som har en broms? Nå ja försöker hinna med... Men det är nära nu... För nära.
I tisdags morse fick det bli ett transformers pass. Sliten i kroppen efter många dagar med träning och inte vila. Men inget kunde stoppa starka Malin. Fullt ös ända in i kaklet. Precis som de ska vara.
I går blev det dock en välförtjänt vila. Bara promenader och mys med älsklingen.
Men i morse var det dax igen. Brände av ett riktigt fartintervallpass på sats sjöstaden. Längesedan sist. Jäkligt jobbigt.... Men när starka Malin väl bestämt sig går inget att stoppa mig. Avslutade med 15 min båltabata. Slutkörd i kropp, men glad och tillfredsställd i knopp!

Presentation


Starka Malin

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards