Alla inlägg under augusti 2019

Av Malin Nilsson - 22 augusti 2019 14:31

Vet inte varför jag måste ha ångest dagen, kvällen och minuterna innan en löprunda. Måste släppa alla krav och måste. Inte tänka på hur StarkaMalins löpkondition såg ut för flera år sedan. Kroppen har genomgått så mycket den senaste tiden och är inte samma som då. Måste vara tacksam att kunna lufsa/springa oavsett tider och distans. Vara stolt över kroppens prestation.

 I morse blev det 6 km, med ett kort avbrott efter 5 km pga knyta skon och trafik. Otroligt stolt nu efter. Firade med ett dopp i sjön. Stolt och stark!
Av Malin Nilsson - 21 augusti 2019 13:47

Igår hjärta och lungor. Idag överkroppsstyrka. 10 set Axelpress och chins supersettade, följt av lika många supersett av stångcurl och smalbänk. Avslutade med 21-15-9 av axelpress och hängande rodd, för att sedan pumpa ut de sista ur armarna med samma kombo av pushdown och hammercurl med rep. Älskar verkligen att köra med rep. Grym kontakt. Armar totalt slut. StarkaMalin tillfredsställd! Stolt och stark! Stark start på småländsk Lill-lördag!

Av Malin Nilsson - 21 augusti 2019 13:32

Igår hjärta och lungor. Idag överkroppsstyrka. 10 set Axelpress och chins supersettade, följt av lika många supersett av stångcurl och smalbänk. Avslutade med 21-15-9 av axelpress och hängande rodd, för att sedan pumpa ut de sista ur armarna med samma kombo av pushdown och hammercurl med rep. Älskar verkligen att köra med rep. Grym kontakt. Armar totalt slut. StarkaMalin tillfredsställd! Stolt och stark! Stark start på småländsk Lill-lördag!

Av Malin Nilsson - 20 augusti 2019 14:21

4-2-1-30s x5. 60 s vila och 2 min set vila. Så inledde StarkaMalins tisdag. Pedalerna glödde, svetten rann, pulsen var hög och hjärtat jobbade. Tufft, men ack så effektivt. Kände mig ruggigt stark, trots gårdagens marklyftsdödande. Otroligt stolt över min insats och firade med lite bålslakt. När ja stretchade efter passet så kom en äldre man och sa att jag hade en otroligt vacker och vältränad kropp. Blev riktigt glad. Han gjorde min dag. Otroligt stolt och tacksam över min vackra kropp. Stolt och stark!

Av Malin Nilsson - 19 augusti 2019 14:03

Ny vecka. Nya utmaningar. Småländsk mark sedan i torsdags. Börjar allt mer slappna av och i och med det kommer tröttheten. Spänningar släpper och kroppen signalerar att det var på tiden att ha semester.

Dagen inleddes på norremark med rygg och bröstslakt. Mark stod i fokus. Många set och reps så det kommer lämna tydliga spår. Var ett bra tag sedan sist. Lite olika typ av pressar, chins och lite flås som dessert. Stark start på veckan!
Av Malin Nilsson - 16 augusti 2019 14:19

Småländsk mark! Och hur börjar man dagen på bästa sätt? Jo självklart med ett besök på älskade idrottskliniken norremark. Morgonen till ära med överkroppsslakt. 5 övningar ALa 100 reps på varje. En rejäl genomkörare. Bästa starten på dagen. Känner mig riktigt på G. Formen börjar komma allt mer. Resten av fredagen tillbringas med älsklingen och kära Mor.

Stolt och  stark!
Av Malin Nilsson - 15 augusti 2019 14:10

Stockholm - Småland. Japp, då var vi där igen.... nu på väg ned tillsammans med älsklingen. Lite försenat tåg, men nu rullar vi söderut. Inledde dagen tidigt med 8 km lugn distans i Hagaparken med bästa pt Nilla. Trots rejäl träningsverk i rygg å bröst sedan gårdagen, svarade kroppen fint ändå. Och bästa av allt! Ingen smärta i fot. Tror sprutan gjorde underverk. Blev även ett pilatespass i förmiddags. Älskar den typ av träning som kombinerar bålstyrka och rörlighet. Nu är vi redo för några dagar söder ut!

Av Malin Nilsson - 14 augusti 2019 21:25

Än en gång ett tecken på att kroppen är fantastisk. Trots flera dagars träning bakom sig svarade den över förväntningar i morse. Överkroppsstyrka stod på agendan och självklart var bänk en av huvudattraktionerna. Pressade upp 54 kg. Så otroligt glad och stolt. Flera år sedan senast. Mycket tack vare att axlar och bröstrygg blivit bättre pga yogan det senaste halvåret. 

Därefter blev ett 10 st 10or på 40 kg kombinerat med chins. Sedan lite lek med maskinerna för att avsluta med en liten teamwood tillsammans med finaste Sara. Älskar att träna och vara med henne. Vi är olika, men ändå så lika.
Ikväll blev det yoga. En dag med det bästa av världar.
Stark onsdag!

Presentation


Starka Malin

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7 8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards