Alla inlägg under september 2015

Av Malin Nilsson - 12 september 2015 19:58

På något sätt älskar jag de här. De riktigt brinner i hjärtat. Samtidigt längtar ja bort åt söder. Men frågan är om det är rädsla, bekvämlighet eller kärlek? Känner mig som en främling samtidigt som ja känner mig mer hemma än någonsin....

Veckan har bara sprungit iväg. Mycket jobb men självklart en hel del träning. Tung styrka har byts mot uthållighet och flås. Onsdagsmorgonen bjöd på spinning intervall 45 min och lite bålträning på det. I torsdags blev 1800 meter i Eriksdalsbadet för starka Malin och igår morse blev det veckans andra transformers klass.
Trött i varenda muskel tog starka Malin tjuren i hornen i morse och åkte till sats Odenplan för en cykelklass med bästa Roberto. Riktigt grym instruktör med bra upplägg. Kul och väldigt jobbigt. Avslutade med lite tabatabål. Tuff och svettig start på lördagen. Men jäkligt stolt och glad efter. En kickstart på helgen.
Nu väntar vila, lek och mys med älsklingen. God mat och dryck. och kärlek över alla gränser.

Av Malin Nilsson - 8 september 2015 12:48

Ny vecka. Nya utmaningar. Fortfarande längtan efter söder i kroppen, samtidigt som ja älskar min lilla oas. Ambivalent.
Den här veckan kommer starka Malins träning byta fokus. Från ett par tyngre veckor bakom, blir det nu mer fokus på uthållighet. Och det gör starka Malin bäst genom att gå på olika typer av pass. I går morse var det löpning med pt Nilla som gällde. Ett par veckor sedan sist starka Malin entrade löpskorna. 10-8-6-4minuter intervaller stod på agendan, varav vilan blev kortare för varje intervall samtidigt som hastigheten ökade. Riktigt jobbigt, men jäkligt välbehövligt. Dock fortfarande inte bra vänster säte. Längtar efter smärtfritt och lätta steg. Mer vila från löpning behövs.... Tyvärr!
I morse blev det ett transformers pass på zenit. Länge sedan sist, men riktigt roligt och jobbigt såklart. 3 varv av 16 övningar. 30 s på varje. Firade med ett extra varv.
Tufft, men smärtfritt. Kärlek!

Av Malin Nilsson - 5 september 2015 15:38

Tungt. Få reps. Många set och hög kvalité. Det är starka Malins träning just nu. I morse vankades det armar. Tricar och bicar fick sig en rejäl kärleksomgång och det brände rejält efter alla set. Riktigt tufft, men ack så effektivt. Avslutade med lite tabata bål.
Dagen har fortsatt tillsammans med promenad runt Kottla, som avslutades med ett årets sista dopp, fotboll i parken, god mat och massor kärlek. Och på samma sätt fortsätter älskling och jag lördagen. Tillsammans.

Av Malin Nilsson - 4 september 2015 17:05

Kroppen är konstig. Men samtidigt väldigt fantastisk. I morse chockade den igen. Det var en väldigt trött starka Malin som klev in på sats Odenplan i morse. Men efter lite uppvärmning var det som en helt annan kropp. Axlar vankades och det blev bland annat ett litet nytt PB i militärpress. 36'5 kg. Heja! Därefter lite annat smått och gott för axlarna. Ren brutal kärlek på högsta nivå. God fredag!

Av Malin Nilsson - 3 september 2015 20:15

Ambivalent. Det är huvudordet för starka Malin. Älskar hemma, men längtar bort... Bort mot söder.... Kära söder.
Som tur är finns träningen. Där starka Malin kan skingra tankarna och bara Kötta på. Igår blev det cykel intervaller på kära sats luma. 9 (90-60-45-25 s). 30 s vila mellan varje och 60 s set vila. Svettigt värre. Men ack vad starka Malin behövde det. Konditionen måste förbättras och den kommer inte gratis. Därefter blev det lite tabata bål.
I dag startade starka Malin dagen med ett ryggpass utan dess like. Startade med 20 set marklyft ALa fem rep. En min vila mellan varje set. Därefter lite annat smått och gott för ryggen. Behöver ja säga att det var jobbigt? Jobbigt värre. Precis som det ska vara.

Av Malin Nilsson - 1 september 2015 14:39

Ny gammal plats... Känns bekant men också mycket främmande. Starka Malin är tillbaka. Tillbaka till sin lilla oas med kärleken. Känns mycket konstigt, samtidigt som känslan av välbehag och trygghet infinner sig. En ny resa har börjat... På ny gammal plats!

Innan starka Malin lämnade söder igår blev det 1700 meter bröst på Eriksdalsbadet. Kan inte säga det för många gånger. Men simning är en perfekt träning för kropp och själ.
I morse blev det att återigen entra hemma gymmet. Sats Lidingö. Bröst, bicar och lite abs blev det. Tungt. Många set och hög kvalité. Och ja vill lova att det händer grejer. Resultaten kommer.....


Presentation


Starka Malin

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards