Alla inlägg under oktober 2019

Av Malin Nilsson - 14 oktober 2019 14:44

Ny vecka och nya utmaningar. Den här veckan är det ja och enbart ja i fokus. Inte tänka på någon annan. Enbart på mig själv. Människor får bli arga och besvikna. Men nu är det StarkaMalin i fokus.Inledde veckan med överkroppsslakt på sats Odenplan, följt av lite välbehövlig yoga. Skönt att få ta ut sig, för att sedan komma tillbaka. Träningen betyder så mycket för mig. Bästa start på veckan!

Av Malin Nilsson - 13 oktober 2019 14:44

Veckan lider mot sitt slut och vad kan vara bättre än att avrunda med ett svettigt cykelpass på sats stadion! Precis som i morse. Riktigt tufft, men kul. Skönt att riktigt få ta ut sig ibland! Varvar lugnare pass med mer intensiva pass. Kroppen mår bra av båda och dess kombo. Avslutade med lite bålstyrka.

Resten av söndagen blir mat, vila och massa kärlek med älsklingen i ett sagolikt vackert Stockholm. Älskar Stockholm... älskar att vara tillsammans med älsklingen... älskar min kropp. Stolt och stark!
Av Malin Nilsson - 12 oktober 2019 20:12

Tre dagar på samma vecka. När hände det senast? Vårens och sommarens skadefadäs med foten gjorde att löppassen knappt fyllde fem små fingrar. Men denna vecka har tre löppass avverkats. Igår blev det 13.5 km distans runt Kungsholmen med bästa Nilla. Sömnen har inte varit den bästa senaste dagarna, så kände mig lite frånvarande. Precis som att man hade en infektion i kroppen. Trots det blev det ett trots förutsättningarna ett riktigt bra pass. Kroppen är fantastisk. Idag fick överkroppen vila och det vankades ett tidigt pass med fokus överkropp på obemannade sats söder. Även nattens sömn blev lidande, men passet gick jäkligt bra ändå. Nu väntas några dagar med prio sömn, vila, träning och massa mat tillsammans med älsklingen.Stolt och stark!

Av Malin Nilsson - 10 oktober 2019 22:05

Har nämt det förut... men kan inte säga de för många gånger. Trots tisdagens kvällslöpning bjöd även onsdagen på en tidig löptur med adidas tjejerna. 5 lugna härliga km med gänget, för att sedan avsluta med 2 km i snabbare fart närmare tröskel. Så dryga 7 km med lite båltabata som avslut. Och ingen smärta. Heja kroppen!

I morse blev det den obligatoriska boxningen på sats Odenplan. Älskar det passet och dess grymma coach. Älskar boxning... bästa sätt att kicka igång dagen på. Avslutade torsdagen med mitt favorit yogapass på Sveavägen.
Stolt och stark!
Av Malin Nilsson - 8 oktober 2019 21:53

Det börjar lossna.... fortfarande väldigt försiktig för att inte falla dit igen.... men de senaste löppassen har känts bättre och bättre... och det viktigaste av allt ingen smärta och att det inte känns som ett tvång. Börjar finna den kravlöst glädjen som jag så länge letat efter. Obeskrivlig känsla. Precis som denna tisdags kväll med bästa Adidas. Nästan 10 km runt Kungsholmen i lite högre fart än planerat. Lite tufft, men man kan mer än man tror. Skön känsla. Firade med yinyoga. Stolt och stark! Älskar tisdagar!

Av Malin Nilsson - 7 oktober 2019 21:50

Ännu en ny vecka inled. Andra veckan i oktober och hösten visar att den verkligen är här för att stanna. Bjuder på gott och blandat... både i väder, färger och temperatur. Och vist finns det en viss tjusning i höstens skepnad!

Veckan inleddes med överkroppsslakt ALa StarkaMalin på sats Sofo. Kände ruskigt bra tryck i musklerna. Helgens påfyllning gav resultat. Särskilt i bänken. Ett av mina bästa pass i det här upplägget med fem övningar ALa 100 reps av varje. Avrundade måndagen med ett yoga pass i Solna. Stolt och stark!
Veckan riggad!
Av Malin Nilsson - 6 oktober 2019 14:49

Bana.... snabba steg. Avslappnad överkropp. Hög puls... lite syra.... massor av kärlek och en vilja av stål! En bra sammanfattning av morgonens intervaller på telefonplans friidrottsbana med bästa Nilla. 300-100-300 m x 3 stod på agendan, med en avslutning på 4x50 m. Riktigt tufft. Men ack så effektivt. Och som jag älskar springa på bana! Obeskrivlig känsla.

Därefter blev det yoga på sats Sveavägen. Ett av de bättre yoga pass, samt dess instruktör.
Vilket avslut på veckan! Ikväll firar ja med kanelbulle, raggmunkar, glass och massa kärlek med älsklingen! 
Stolt och stark.
Av Malin Nilsson - 5 oktober 2019 17:31

Sagt det förut... säger det igen! Tiden bara rusar förbi. Och återigen en helg att se fram emot. 

September har bytts mot oktober. sommar mot höst. 
Gårdagens vila gjorde susen och var mer än välbehövlig. Med boxning både i onsdags och torsdags, var behov av återhämtning för musklerna stor..  Det konstiga och häftiga med boxning är att det jobbiga kommer efteråt. Under själva passet Är det självklart tufft.... men tankarna är fullt fokus på det man gör och tiden bara rusar iväg.... älskar boxning.
I morse blev det cykel på sats liljeholmstorget med bästa Catrin som instruktör. Grymt bra och tufft pass. Firade med en kvarts båltabata. Resten av lördagen har spenderats med kärleken med klippning av mig, borstning av älsklingen, god mat och massa mys. Precis som vi kommer fortsätta denna lördag! Stolt och stark!

Presentation


Starka Malin

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8
9
10
11
12 13
14 15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards