Alla inlägg under juni 2015

Av Malin Nilsson - 16 juni 2015 14:35

Kan inte säga det tillräckligt mycket. Men starka Malin älskar verkligen sitt Stockholm. Känns bra i magen att vara, leva, andas och bo här. Mitt paradis. Och att trivas gör det mycket lättare att fortsätta kämpa för sina drömmar och mål.

Föra veckan avslutades med ett riktigt gött rygg och biceps pass ALa starka Malin. Mycket slit och svett. Många set och många reps blev det. Som pricken på moset blev det ett pilates pass. Fantastiskt avslut på veckan.
Den här veckan började med välbehövlig vila i går. En vila kropp och själ verkligen behövde.
Och den vila gjorde susen. För i morse blev.det 1700 meters simning i Eriksdalsbadet. Kände mig betydligt starkare idag jämfört med föra veckans simning. Helt slut i musklerna, men otroligt go känsla i kropp och själ!

Av Malin Nilsson - 13 juni 2015 11:54

I denna ljuva sommartid. Ja, nu är det verkligen sommar i luften. Och att få vara i min kärleksstad betyder enormt. Så tacksam. Här bor starka Malin och i Stockholm ska ja andas mina sista andetag.
En vecka har nästan passerat i kärleksstaden och det finns inget som kan slita starka Malin härifrån. En vecka med mycket styrka för överkroppen eftersom starka Malin har en liten blödning i vänster skinka. I går var det vila. Men imorse var det dax igen. Axlar och triceps fick sig en rejäl omgång. Idag på sats Odenplan. älskar det stället. Där kan man träna tungt, grisigt utan dåligt samvete. Många likasinnade pannben under samma tak. Riktigt bra pass blev det. Ett pass ALa starka Malin. Resten av dagen blir det uppladdning inför prinsbröllopet i eftermiddag med lite stekande i solen och picknick på vackra Djurgården.
Skål för brudparet och starka Malin!

Av Malin Nilsson - 9 juni 2015 22:11

Tbk i hemstaden. Ja för efter 9 år med små avbrott är Stockholm starka Malins hemmaplan. Älskade Stockholm. Det enda som saknas är min älskling och min egen lilla oas på världens vackraste ö. Men snart är vi alla tre förenade. Inom snar framtid.
På grund av lite skador från och till på nedre delen av kroppen, dvs vänster ben och rumpa. Fasen vad de smärtar i vänster glutens ibland. En Skada som aldrig velat läka under senaste halvåret eftersom de aldrig blivit någon riktig vila, har starka Malin tagit tjuren i hornen och bestämt sig. Nu blir det total vila för benen. Ingen belastning. Nu ska det bli bra på riktigt. För målet är att kunna springa igen om 2-3 veckor. Men fram till dess. No legs!
Tisdagen inleddes med 1600 m simning i Eriksdalsbadet. Perfekt träning för starka Malin just nu. Jobbig, skonsam och funktionell. Ingen belastning på de skadade regionerna. Starka Malin har börjat sin resa. Resan mot en skadefri kropp!

Av Malin Nilsson - 6 juni 2015 15:56

Du gamla du fria du fjällhöga nord..... Idag är det Sveriges födelsedag och den ska hedras, firas och minnas på bästa sätt. Vi ska vara stolta av att vara i detta vackra land. Världens vackraste plats..... I världen. Det enda som saknas är Skansen och Stockholm. Men kommer snart och då kommer jag aldrig svika min stad igen.... Lovar!
Dagen inleddes i de småländska skogarna. Att vakna upp bredvid med sin
Älskling är oslagbart... För min älskade bamse och starka Malin är återförenade och oskiljaktiga. Snart ska båda vara tillbaka i vår lilla oas på världens vackraste ö....

Ett tidigt besök i morse på idrottskliniken med cykelintervaller fick sparka igång Sveriges födelsedag. Tabata passet sedan gårdagen på sats kompassen i Göteborg gjorde sig väl påmind, så det var extra vässat pannben som krigade sig igenom intervallerna. Men starka Malin kunde inte stoppas. Resten av dagen tillbringas med god mat och älsklingen. Min största kärlek och starka Malin tillsammans på födelsedagen. Kärlek....över alla gränser!
Ja ja vill leva ja vill dö i Norden!

Av Malin Nilsson - 3 juni 2015 15:59

Nya tag. Bestämda steg. Hög puls, samt en vilja och pannben av stål. Resultatet? Jo svett, trötta muskler och otroligt mycket kärlek. Det är de man får av ett besök på bästa nordic. Saknat stället enormt och det var en go hemnakär känsla i magen att vara tillbaka. Tillbaka i bästa boxen i världen....
I morse var det starka Malins favorit tränare numi som axlade oss adepter. Saknat hans kärlek till sporten, hans engagemang, hans isländska brytning.... Ja allt. Passets fokus va aeroba intervaller. 4 st. 2 övningar i varje. 6 minuters intervaller och tre minuters set vila. Kändes att det var ett bra tag sedan starka Malin körde CF.... Men det ska snart bli bättre!
Att sedan få kriga tillsammans med finaste Sara gjorde bara allt alldeles sjukt underbart... Jobbigt!

Av Malin Nilsson - 2 juni 2015 13:54

Ååååå min vackra stad.... Vad starka Malin hyser kärlek över Stockholm. Får verkligen aldrig nog och otroligt tacksam att få vara här.
Tisdagen inleddes som Stockholms tisdagar ska starta. Ett löppass på vackra Djurgården och gärdet med bästa pt Nilla. Idag bjöds det på stege i form av 4-3-2-1 min intervaller. Denna serie körde vi tre gånger. En till två min vila mellan varje intervall och 3 min set vila. Riktigt jobbigt. Men vilket pass! Och att få löpa på dessa marker..... Så tacksam. Vilken morgon och start på tisdagen.

Av Malin Nilsson - 1 juni 2015 12:41

Stockholm. Starka Malin är i kärleksstaden. Äntligen.... Eller nästan, inte i min kärleksoas än. Nära, men inte riktigt. Men den som väntar på något gott. Starka Malin njuter av luften, atmosfären.... Allt. Spricker snart. Kan inte se mig mät på denna fantastiska stad. Tröttnar aldrig. Tvärtom! Starka Malin vill bar ha mer....

Dagen inleddes på ett av Stockholms bästa sats center. Nämligen sats Fridhemsplan. Ett av de äldre centrerna. Men gammal är äldst och bäst. Bra utrustning. Inga konstigheter. God stämning och det man behöver för ett bra träningspass. Imorse blev det lite fitnessfive inspirerat pass av styrkeintervaller bestående av latsdrag- bänkpress och bicepscurl. 5 set. 70 s arbete. 2 min vila. Därefter 2 st tabataintervaller av chins med band och armhävningar. Avslutade med lätta set och många rep för rotatorkuffen. Ett jäkligt bra grispass ALa starka Malin.

Presentation


Starka Malin

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards