Alla inlägg under juni 2018

Av Malin Nilsson - 16 juni 2018 21:11

Intervaller cykel

5x120 s

5x90s

5x60s

5x45s

5x30s 


15 min Båltabata 

Bam!

Så jäkla skönt.... så jobbigt.... så j...... härligt! Alldeles underbart. Precis vad StarkaMalin behövde efter 2 dagars vila. Och DET bästa av allt. Höger rumpa och baksida börjar bli allt mer återställd. Så jäkla skönt. Nu gäller det bara att öka långsamt och ha tålamod.

Lördagen kunde inte starta bättre! Att sedan få arbeta några timmar på bästa arbetsplatsen, tillsammans med bästa chefen gjorde bara lördagen ännu bättre. Och att sedan få avsluta dagen på topp, tillsammans med älsklingen, godaste mjukglassen, grill och snikerskaka från rawcafe, satte grädde på moset! Underbar lördag på älskade söder!

 

Av Malin Nilsson - 12 juni 2018 20:21

Livet är konstigt.... visa dagar mindre bra, andra dagar, liksom idag, helt fantastiska. Känner sig oövervinnerlig. Tänk om alla dagar kunde kännas så här! Men det är bara att acceptera dessa kontraster.

Hur som haver. Efter gårdagens vila blev det ett besök på sats i morse. Bänk supersettat med pullups.... floorpress supersettat med pullups och pushups supersettat med pullups. Totalt blev det 100 st pullups. 5 reps ALa 20 set. Inte kört pullups på evigheter pga min biceps. Men det gick strålande. Så jäkla glad. No pain.... firade med 6 st 1 min ski intervaller och lite brutalbänk. 

Ett brutalt bra pass!

Av Malin Nilsson - 10 juni 2018 21:03

Lördagar är en favorit, söndagar oftast lika så. Precis som denna juni söndag. Inledde med ett riktigt gött och köttigt styrke pass på sats Sofo. Dagen till ära blev det axlarna som fick sig en rejäl omgång, även ryggen fick jobba en del. Avslutade med 1000 m ski. Styrka och lite flås. Det bästa av varje. Älskar känslan efter. Sådan tillfredställelse. Äkta kärlek.

Resten av dagen har inneburit lite jobb, bad och mys med älsklingen och massa god mat. 

Härligt avslut på veckan.!

Av Malin Nilsson - 9 juni 2018 20:35

Det är mycket som begränsar StarkaMalin just nu..... en ond baksida och en halvtrassig biceps på höger..... trots det fina det lite saker ja kan göra ändå. Som i morse tex där bröst och mage fick sig en rejäl omgång. Otroligt skönt och tillfredställande. Mår så mycket bättre av att få ta i, svettas och lyfta lite. 

Resten av lördagen har inneburit jobb, mys med älsklingen och nu väntar lite grillning. Självklart på bästa söder.

PB!

Av Malin Nilsson - 7 juni 2018 21:34

Pang! Ett nytt PB! 122,5 kg i Sumo. Och det kändes nästan lätt. Jäkligt nöjd med lyftet. Så försökte lägga på lite till. Då smal det till i sätet. Har sedan en tid tbk inte känts riktigt bra, men lyften innan kändes bra. Armbågen känns iallafall bättre. Bet ihop och körde en jäkligt jobbig och kul teamwood med bästa Sandra. 

Stolt över PB. Dock en skinka som inte är lika glad. Smakar det så kostar det....

Av Malin Nilsson - 6 juni 2018 21:29

Du gamla du fria....

Idag är det vår dag. Min dag, din dag, Sveriges födelsedag. Jag finner inte ord hur stolt jag är att vara född i Sverige och leva i världens bästa och vackraste land. Här vill jag leva och här vill jag dö....

Firat Sverige på bästa sätt med träning tillsammans med bästa Sara. Traditionellt firande på Skansen och tillsammans med älsklingen.

Ja, jag vill leva ja vill dö i Norden!

Av Malin Nilsson - 3 juni 2018 14:14

Ännu en vecka lider mot sitt slut....en vecka som mest inneburit jobb och hålla sig från träningen. Armen är inte bra än, bättre, men väldigt envis. Även ena skinkan är fortfarande inte riktigt hundra. Lite träning har det ändå blivit. En dag löpning med Nilla. En morgon cykelintervaller inne på sats. Igår blev det benslakt med massa böj, utfall och bål. Och i morse blev det bänk supersettat med latsdrag. Tyvärr kändes armen i latsdragen.... men avslutade på topp med 30 s intervaller av burpee- kb kring och ski. 10 st vardera. 

Avslutar helgen på bästa sätt tillsammans med älsklingen, bad, svenska jordgubbar, glass och grillat.

Presentation


Starka Malin

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards