Alla inlägg under augusti 2015

Av Malin Nilsson - 17 augusti 2015 21:14

Mitten av augusti har passerat och sommaren börjar gå mot höst. Men än finns värmen kvar och då gäller det att ta vara på den. Vara ute. Bada och njuta. Precis som denna måndag.Starka Malin började morgonen med cykelintervaller på sats sjöstaden. Har inte varit där sedan våras. Men gillar de gymmet och mesta av personalen. Dessutom är de en av få sats som har riktiga duschar som funkar och snyggt och rent i omklädningsrummen. Det blev ett riktigt tufft, svettigt och bra pass med mkt pannben hela vägen. Konditionen är inte den bästa, men den ska bli bättre och resan har ju bara börjat. Nu gäller det bara hålla i. Ha en vilja av stål och lyssna på kroppen.Resten av dagen har tillbringats tillsammans med älsklingen med bad, promenader god mat och massor av kärlek på underbara söder!

Av Malin Nilsson - 16 augusti 2015 14:31

Söndag brukar vara vilodag, men nu när inte älsklingen var hemma blev det ett armpass i morse för starka Malin. Och vilket pass! Den senaste hårda styrketräning har verkligen gett resultat vilket bland annat märktes i morse. Riktigt bra pass blev det. Jäkligt tungt, nu när ja är inne i en tung period. Men kände mig jäkligt på G och stark.
Bra avslut på veckan och ett gott sug på kommande vecka.

Av Malin Nilsson - 15 augusti 2015 22:21

Ja då var det lördag igen. Redan mitten av augusti. Vad tog tiden vägen? Nu är det bara att njuta. För solen har äntligen hittat hit och det gäller att ta vara på dessa ljuva stunder.
Igår blev det axelslakt ALa starka Malin med bland annat ett PB i militärpress. 34 kg. Ja, träning ger resultat.
I morse blev det faktiskt cykelskorna som fick entra pedalerna. För i morse vankades det cykel på sats Odenplan med Therese B som instruktör. Jäkligt go och duktig tjej. Fick cykla jämte hennes sambo, vilket gjorde att det blev extra tryck i pedalerna. Bra sparring) tufft och jobbigt, men kändes jäkligt gött efter. Däremot behöver starka Malins kondition bli bättre. Avslutade med lite tabatabål. Grym start på lördagen.


Av Malin Nilsson - 13 augusti 2015 20:37

Tejpad på låret efter måndagens naprapat besök kämpar starka Malin vidare i sin läkningsprocess. Ingen benträning, men träning som inte gör ont. Däremot blir det fortfarande utmanande träning. Precis som det ska vara.
Igår blev det bröstslakt av Guds like som avslutades med 70 s burpess. Bara för att få ut de där sista. Brutalt och underbart.
I morse blev det ryggen som fick sig rejäl kärlek. Lite nya övningar. Tungt och hög kvalité. Pass ALa starka Malin helt enkelt.

Av Malin Nilsson - 11 augusti 2015 13:00

Yes då blev det ännu en blöt morgon på Eriksdalsbadet . 1700 meter bröst och 15 minuters core tabata. En perfekt start. Bra funktionell genomkörare för kropp och själ. Precis vad starka Malin behövde denna tisdag.

Av Malin Nilsson - 10 augusti 2015 20:43

Simning. Ja de är den träningsform som passar stArka Malins kropp bäst just nu. Ingen smärta, men ändå en grym träningsform för hela kroppen . En riktig funktionell genomkörare. Och det var simning som fick starta igång veckan för starka Malin. I kväll har det blivit lite pilates träning. Även de en perfekt träningsform för starka Malin.
Så sammanfattningsvis en bra måndag med rätt förutsättningar.

Av Malin Nilsson - 8 augusti 2015 15:38

Starka Malin vill. Men inte vänster bakdel. 10 km löpning med smärta. De var bara pt Nilla och starka Malins pannbands förtjänst att vi kom runt Djurgården i morse. Längtar efter lätta löpsteget och fri från smärta. Minns föra årets utveckling i löpningen och vill mer än något annan komma tillbaka. Så nu blir det total vila för underdelen och inget mer bakslag. Nu är det nog.
Resten av dagen har ialla fall varit underbar. Det är ju lördag. Kärleks lördag och helg tillsammans med älsklingen. På vackra söder.....
I kväll blir det mys med massor god mat, dryck och kärlek tillsammans med älsklingen å Signe. Nu ser vi framåt. Det här ska bli bra!

Av Malin Nilsson - 7 augusti 2015 21:00

Svårt att säga hur det känns och hur det kändes. I går morse blev första Löppasset på ett par veckor efter vila och behandling av vänster bakdel. Självklart blev det tillsammans med pt Nilla. Underbar morgon och marken fötterna trampade på är en av de vackraste och älskvärda platser för starka Malin. Djurgården och gärdet.
I går blev det långa intervaller bestående av 3 st 10 minuters intervaller med 2 minuters vila mellan. Välbehövligt då starka Malin måste få upp uthålligheten igen och tack vare Nilla höll jag ut.
I morse blev det axelslakt på riktigt på Odenplan. Ren axelkärlek på där varenda del av axlarna fick veta att de levde. Ett pass ALa starka Malin. Nu mys med kärleken som hämtades i kväll.

Presentation


Starka Malin

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards