Alla inlägg under december 2014

Av Malin Nilsson - 12 december 2014 19:59

32 stycken. Fullt djup. Och en jäkligt chockad och nöjd starka Malin. Ja det var inledningen på fredagsmorgonen. Dagen innan lucia. Var från början tänkt att sätta igång med de tunga viktade dipsen direkt. Men ibland blir det inte som man tänkt säg. Och tur var väl det. Starka Malin har länge velat testa att maxa igen. Det var ju trots allt mer än nästan åtta månader sedan sist. Kanske var det hungern av rekord och att bevisa att hård träning ger resultat. Och känslan efter är obeskrivlig.
Efter chocken blev det 10 set viktade dips följt av 10 set sittande hantelcurl. Inte många reps men vikten var desto högre. 15 kg jo ja tackar. Därefter blev det fem superset av smalbänk och stående hantelhammercurl. För att suga ut det sista av starka Malins armar blev det som avslutning en 21-15-9 av smala armhävningar- pushdown med rep och hammer med rep. En jäkligt trött men stolt starka Malin efter sista repetitionen. Ett pass ALa starka Malin. Ett pass på högsta nivå.

Tyvärr blir det några dagars vila till från löpningen. Starka Malin är så sugen att sätta igång igen. Men knäet är inte bra. Bättre men inte springduggligt. Och den här gången ska det bli bra på riktigt. För nästa år ska löprekorden sprängas... I dag och helgen lever jag på 32 st... Riktiga dips!

Av Malin Nilsson - 9 december 2014 20:50

Åter i Kalmar och trots att det bara vara två dagar sedan starka Malin lämnade Stockholm är saknaden obeskrivlig. Här i de småländska skogarna känner sig starka Malin rastlös och bär på en obeskrivlig längtan och saknad. Saknad efter Stockholm.
I går blev det ett RPM pass för starka Malin. Ny koreografi och jäkligt tufft. Men ack så effektivt.
Och I dag är det redan 9 december. Hade starka Malin varit frisk i knäet hade det blivit intervaller med Kalmar RC på stensö. Men nu är inte knäet riktigt hundra. Så tisdagsMorgonen inleddes med ett tungt och grisigt rygg och bröstpass ALa starka Malin. Börjar få tillbaka styrkan på Alvar. Och repsen i chinsen börjar likna något. Träning och övning ger verkligen resultat.

Av Malin Nilsson - 7 december 2014 23:31

Andra november. Mindre än 20 dagar kvar till julafton. Julmusiken längs Stockholms gator. Adventsljusstakarna i alla husen. Människor i full färd att handla julklappar och doften av glögg, pepparkakor, julgransris och lussekatter. Tillsammans skapar de en julstämning, en ro och en frid i starka Malins hjärta. Speciellt i Stockholm där starka Malin har tillbringat nästan fyra fantastiska dagar. Dagar av kärlek tillsammans med underbara vänner. träning på sats och med bästa pt Nilla. God mat. Musikal utan dess like. Golden hits. Och framförallt Stockholm. Stockholm i mitt hjärta.

Av Malin Nilsson - 5 december 2014 11:11

Tänk att det redan är femte december. Vill inte det ska gå så fort. Vill bara njuta av varje sekund som går denna decembermånad. Och vad kan man bättre göra de än i världens vackraste stad och plats. Stockholm.

I går kväll var starka Malin på cirkus och såg livet är en schlager. Vilken föreställning! Helen Sjöholm och Peter Jöbacks röster...... Rysningar. Finns inga ord att beskriva. Helt magiskt.

Att sedan vakna upp i en dubbelsäng, ensam, på hotell Birger Jarl är obeskrivligt. En lyx för starka Malin som för tillfället har sovit i en soffa de senaste fyra månaderna.
Började morgonen med ett riktigt armslaktpass ALa starka Malin på sats spårvagnshallarna. Viktade dips och hantelcurl stod i centrum och sedan lite annat smått å gott för att krama ur musten totalt i armarna. Ett riktigt bra fredagspass.
Därefter en underbart god hotellfrukost på rummet.
Nu blir det en heldag längs Stockholms gator i jakt på julklappar och julefrid. De är kärlek för starka Malin.

Av Malin Nilsson - 4 december 2014 14:06

På väg till kärleken. Äntligen. Inte så länge sedan sist. Men för starka Malin är varje hundradel borta frångå Stockholm som en evighet.

Knäet är fortfarande inte riktigt hundra. Men såret är finare och djupet har minskat rejält. Dock får långa löpning och allt för mycket tryck på benen vänta ytterligare ett par dagar. Som jag längtar efter intervallerna på stensö. Men måste som sagt bli helt bra först. För den som väntar på något gott.
Däremot har starka Malin börjat köra lite spinning i gen. Mycket skonsammare och inte alls samma påfrestning för knäet. Men jäkligt effektivt för hjärta och lungor. Så i måndags och igår kväll blev det RPM för starka Malin. Grymt effektiv cykelträning med rejäla pulstoppar. Tänk att 45 minuter kan vara så jobbigt?
Och i tisdags var det tung rygg och bröstslakt ALa starka Malin. Börjar känna mig stark igen på Alvar efter penicillinkuren.

I morse blev det ett eget komponerat cykelpass ALa starka Malin. Vilket jäkla jobbigt och bra pass det blev. Ett pass av högsta kvalité ALa starka Malin.
Starka Malins cykelintervallpass.
4x120s+4x90s+4x60s+4x45s+4x30s. 60 s vila mellan varje intervall och ca 90 s vila mellan varje set. T ex från 120 s till 90 s intervallerna. Därefter fem minuters tung stående backe med ökning av motstånd varje minut. Som avslutning brände starka Malin av en tabata serie på 4 minuter. Vilket innebär 8 st 20 s intervaller med 10 vila. Intervallerna låg på ca 130 RPM.
Trötta, men nöjda ben är nu på väg till kärleken. I kväll blir det livet är en schlager på cirkus. Längtar?

Presentation


Starka Malin

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards