Alla inlägg under december 2017

Av Malin Nilsson - 13 december 2017 21:19

Trots knappa halvdygnet vila, kändes det riktigt gött och bra i morse på dagens Wood . 4 st 3 min intervallerx 2 stod på agendan med 3 min set vila. Riktigt tufft, men är väldigt nöjd över min insats. Älskar att kunna köra den lite senare morgon klassen på onsdagar. Lite mer sömn. Lite starkare. Lite roligare. Avslutade med lite bål och rörlighet.

Underbar onsdags start med ett underbart gäng på en underbar Box!

Av Malin Nilsson - 12 december 2017 21:20

Nära att banga och ligga kvar i sängen istället.... lite förvirrad om framtiden just nu och ville bara sova bort allt. Men är jäkligt glad att jag tog tjuren i hornen och gick på kvällens klasser på Sture. Behövde tänka på något annat.... och vilken kväll.! Först teknik i handstand pushup och rodd, därefter dagens klass med gymnastikfokus och en 16 min AMRAP med mer handstand, toes To bar, splitjump och kb sving. Bästa My höll i klasserna och tack vare hennes tips, tro, push och stöd vågade StarkaMalin utmana sig själv och förbättrade både handstand och toes To bar. Riktigt nöjd!

Ångrar inte en sekund att jag körde ikväll. Det var de som vände StarkaMalins ångest dag till ett riktigt bra avslut!

 

Av Malin Nilsson - 10 december 2017 19:12

Trots trött och sliten kropp var det otroligt skönt att ändå köra 15 km distans med Nilla i morse. Älskar när man bokat, då går det inte att dra sig ur. 

Turen gick längs söder och liljeholmen. Otroligt vackert..... nästan vindstilla, sol och frost på träden. Något halt. Men vad gör det? Blev en riktig härlig lugn tur. Precis vad kroppen behövde. Körde en kvart bål efter, samt lite stretch.

Skön avslutning på veckan. I morgon blir det vila!

Av Malin Nilsson - 9 december 2017 19:44

Älskar.... ja verkligen älskar de tillfälle ja får träna tillsammans med finaste Sara. Precis som i morse. Fick ett sms när ja vaknade och självklart bangar inte StarkaMalin en träningsdejt tillsammans med sara. En rejäl teamwood på Sture. Alldeles ensamma. Bara ja och Sara mot världen..... riktigt tufft, men tillsammans var vi oövervinneliga. Äkta kärlek för StarkaMalin.

Finns inte många bättre sätt att börja dagen på!

A: Team of 2 – You go i go – For time

200 cal row

100 hang power clean 43/30

100 kb svingar

100 burpees over bar

100 boxjump  43/30

100 hantelsnatch

100 sync sit ups

100 STOH 43/30

Av Malin Nilsson - 8 december 2017 20:48

Lite konstig vecka det här. Kan kalla det mellanmjölk. Efter veckor av en del tävling och hård träning känns det som den är sliten, nöjd, trött och lycklig. Så den är mer än värd en vecka med mer vila och lite lugnare träning. Vilade till onsdag då det blev lite böj, pistols, handstand och en Wood av 100 thrusters. Den satte sina spår...... i går blev det sällrodd och en av favorit wodarna från tävlingen i Södertörn. Kul, men jobbig. Som det ska vara.

I morse vakades det löpning med pt Nilla. Längre intervaller stod på agendan bestående av 2 st 2 km intervaller+2 st 1 km intervaller. Lite sega ben, så skönt att ha en nilla som sporrar en. Avslutade med lite båltabata. Skön start på helgen!

 

Av Malin Nilsson - 4 december 2017 11:56

Vilken helg! Så många intryck, upplevelser, svett, kärlek, skratt, skav, glädje och lycka. Himmelriket för StarkaMalin. En av de bästa helger i mitt liv. Rga i fredags. Så jäkla nöjd över min egen insats, trots att ja inte tränat något inför tävlingen. Men mycket satt i ryggmärg och pannben. Böj, mark och sällrodd gick som en dans. Bänk och militär visste ja inte skulle funka pga axeln.... men nästa gång med bra och stark axel blir det pallen för StarkaMalin.!

I lördags vankades det km på boxen hela dagen. Var lite osäker om ja skulle palla pga Rga tävlingen dagen innan. Visst var StarkaMalin lite trött och sliten i kroppen, men ja ångrar inte en sekund att ja ställde upp. Gick in med inställning att bara ha roligt. Och det hade jag. Sjukt nöjd över min insats och att jag vågade köra RX hela vägen. Att dessutom ha människor omkring som kör, hejar och stötar hjälper så otroligt mycket att göra det man inte trodde var möjligt. Spränga gränser. Hamnade på 6 e plats. Att sedan få avsluta med dessa fantastiska människor med middag och häng gjorde dagen fulländad.

Igår blev det välförtjänt vila, precis som idag.... men imorgon kör vi igen!

Av Malin Nilsson - 1 december 2017 19:16

Rga. Fitnessfestivalen. Människor med lika stark kärlek för kroppen som StarkaMalin själv. För mig är det som en lek och kärleksplats för vuxna. StarkaMalins himmelrike!

Och som sagt lite Rga, var det som stod på huvudagendan. Ingen förberedelse innan, men som tur var har StarkaMalin pannben av stål och erfarenhet in i ryggmärgen. Riktigt stolt över böj, mark och även sällrodd. Pga axeln så behöver vi inte nämna bänk och militärpress. Nå ja ingen smärta. Nu öva upp styrka och rörlighet i axlar och bröst.

I vår står ja på pallen!

Älskar Rga!

Presentation


Starka Malin

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards