Alla inlägg under september 2019

Av Malin Nilsson - 17 september 2019 21:50

Acceptera.... vara stolt och tacksam. Leva i nuet och inte tänka på det som varit. Precis som StarkaMalins löpning idagsläget. Jag är inte där jag en gång var, men jag är här och nu. Tacksam för att jag kan springa, oavsett hastighet. Glad för varje steg utan smärta. Kroppen mår som balsam efter. Precis som i kväll då det vankades 6 km löpning i 6 tempo med adidas. Avslutade med ett pass yinyoga. Kärlek för kropp och själ. 

Stolt och stark!
Av Malin Nilsson - 15 september 2019 19:32

Ännu en helg lider mot sitt slut. September börjar tacka för sig och oktober närmar sig med stormsteg.

Gårdagen inleddes tidigt med ett besök på ett av sats nya 24/7 gym. Tänk vilken lyx att även på helger kunna få till sig ett rejält styrkepass innan åtta på morgonen!. Malin lyx. För rejält pass det blev det. Överkroppsslakt med Barrys inspiration ALa StarkaMalin. Tufft och effektivt. En timmes svettig kärlek! Därefter vankades det jobb då älsklingen fick hänga med. Kvällen avslutades på bästa sätt med god mat och massa kärlek.
Söndagen har inneburit cykel på sats stadion. Det har Blivit en kär söndags tradition. Riktigt tufft och så skönt att fa ta ut sig rejält. Perfekt sätt att kicka igång.
Resten av dagen har inneburit mys med älsklingen. Starkt avslut på veckan!
Av Malin Nilsson - 13 september 2019 21:48

Velade framåt tillbaka. Både i går kväll och i morse. Men det slutade med ett tidigt besök på sats nk med crosstraining för bästa Mikaela. Grym coach och ruskigt bra klass. Tänk vad knappa 45 min kan få varje muskel att slå volter. 4 olika delar varav 6 min på varje. Och foten höll! Jippi!

Stark start inför helgen! Stolt och stark!
Av Malin Nilsson - 12 september 2019 21:37

Foten börjar läka. Och det mörks att trots att en liten skada som inte varit så länge, så försvagas musklerna rejält. Det märktes i morse på striking passet. Barfota på mata. Handskar på. Fokus och Power. Mycket teknik, men det behövdes då det var ett bra tag sedan sist. Kändes ändå som att något hade hänt. Höfterna var mer med, och även resten av kroppen. Årets investering av yoga har verkligen gett resultat. Så kul och häftigt att se och känna. Och foten höll. Jippi! Och som StarkaMalin älskar boxning..... stolt och stark!

Av Malin Nilsson - 9 september 2019 13:27

Det blir aldrig som man tänkt sig, och då sätter det stopp i hjärnan för StarkaMalin. Blir rörigt och får försöka bita ihop, is i magen och se det positivt. Och planera om...Fördelen är att ja får vara med älsklingen.

Veckans träning inleddes iallafall på bästa sätt med bänkpress och chins. Ett par dagar ifrån stången gjorde susen och vikterna flög upp. Därefter blev det lite grävskopa supersettat med bänk i maskin, för att avsluta med hantel och bänkrodd. Sjukt nöjd med morgonens insats. Kände mig ruskigt stark.
Stark start på veckan!

 

Av Malin Nilsson - 8 september 2019 14:46

Åter en vecka börjar lida mot sitt slut och en ny är på ingång. Med Två halvdana fötter får man göra det bästa av situationen. Och det blev en riktig bra söndags start. Cykelintervall på sats stadion för grymma instruktören Renée. Bra och riktigt tufft pass. Skönt att ta ut sig ordentligt. Firade med båltabata. 

Resten av dagen blir mys med älsklingen. 
Starkt avslut på veckan.
Stolt och stark!
Av Malin Nilsson - 7 september 2019 14:50

Ont-bättre-bra- ont-lite bättre. Så ser StarkaMalins situation ut i dagsläget. Ena foten på bättringsvägen och då kommer smällen för andra. Åter vässa tålamodet. Göra det som inte gör ont. Helvila igår, för att idag köra ett cykelpass på sats liljeholmen. Konstigt nog ingen smärta vid cyklingen. Skönt att få ta ut sig rejält, och sedan fira med ett body Balance pass efter. Bästa av världar. Tänka positivt och vara glad att man kan göra något som tillfredställer. 

Trots förutsättningar, stark och härlig start på helgen!
Av Malin Nilsson - 4 september 2019 20:51

Bit ihop eller bryt ihop? Dagen som trots lite sömn startade otroligt bra med ett riktigt gött distanspass med bästa Nilla i Hagaparken. Kan det vara luften? Kändes iallafall riktigt bra. Skön känsla. Firade med lite bål efter passet. Dock hände något med min fot i eftermiddags. Plötsligt kunde jag inte belasta den. Otäck känsla. Så nu foten tejpad i högläge och lever på tron att i morgon är en annan dag. Ska kolla upp i morgon. Har överlevt så mycket en senaste tiden så kommer fixa det här med!

Presentation


Starka Malin

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28 29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards