Alla inlägg under maj 2019

Av Malin Nilsson - 11 maj 2019 20:29

Vågar inte riktigt än.... trots det känns bättre så vet jag att jag måste avstå minst en vecka till från löpning och annan form av belastning som kan skada foten. Tålamod! 

I morse blev det överkroppsslakt ALa starka malin, med lite kärlek på säcken som avslut. Älskar boxning.... ger mig så mycket kraft och styrka. Lite känning i nacke och axel, men vet att det beror mycket på grund av lidande yoga träning den här veckan. Behöver yoga nästan varje dag för både inre lugn och rörlighet. 
Stark start på helgen!
Av Malin Nilsson - 10 maj 2019 21:33

Välbehövlig vila igår gav ny energi inför morgonens pass. Cykelintervaller stod på agendan. 75 s intervaller med 45s vila x 21. Uppdelat i tre. Ruskigt jobbigt, men ack så bra jag mår efter. Precis vad StarkaMalin behöver. Bästa medicinen. Avslutade med med bålslakt. Happy fredag!

Av Malin Nilsson - 8 maj 2019 20:26

Armslakt på Barrys i måndags. Backpass ALa starka malin på cykel på sats stadion i går morse, med yinyoga på kvällen och idag ett gästspel på älskade tresor. Det bästa av världar. Älskar variationen och kontrasterna. Och som jag saknat tresor! Älskar den kombon av funktionell träning med boxning. Och älskar han som coachar där på onsdagar. Valuta för pengarna. Vet att det kostar, men för mig är fet värt varenda krona. För mig är det guld värt.  Göra det man kan när inte löpning är ett alternativ de närmsta veckorna. Kämpa!

Av Malin Nilsson - 7 maj 2019 21:54

Nu vet ja. Har fått ett kvitto på problemet. Inga hinder är för stora för StarkaMalin. Tålamod. Tänka framåt. Alternativ träning inför höstens utmaningar. Nu kör vi!

Av Malin Nilsson - 5 maj 2019 14:32

Acceptera och ha tålamod. Det är det som gäller nu. Inga snedsteg eller för tidiga starter. Nu ska foten bli bra! Tänka långsiktigt. Lidingöloppet och en halva ska StarkaMalin gå i land med i år. Men först! Stärka upp med träning som inte gör ont eller skadar. Precis som gårdagens överkroppspass på Barrys med älskade Sara och morgonens cykelintervallpass på sats stadion med grymma instruktören Elisabeth. Se framåt! Nu kör vi!

Av Malin Nilsson - 3 maj 2019 21:25

Snart åter helg. Denna vecka är verkligen konstig. Många röda dagar ställer till det i StarkaMalins hjärna. Nå väl, ska inte klaga. Bara gillar ju rutiner. I onsdags blev det backintervaller blandat med lite sprinter på cykel på sats stadion. Egen kompat pass. Alltid bäst effekt! Blev även lite bål och yoga som avslut.

I går morse fick armarna jobba och underkropp vila. Armslakt ALa starka Malin med lite kärlek på säcken som avslut. Blev även ett yogapass på kvällen. Älskar det torsdags passet. De och Evas yinyoga på söndagar är StarkaMalins favorit yogapass och ett måste på agendan. 
I morse blev det åter flås på agendan med StarkaMalins favorit cykelintervaller på sats Sveavägen. Bästa uppladdning inför helgen.

Presentation


Starka Malin

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards