Alla inlägg under mars 2019

Av Malin Nilsson - 17 mars 2019 20:23

Löpning blev till överkroppsslakt i morse. Det första var planerat, men kände att benen behövde en dags vila till. Och jag är otroligt stolt över mig själv. Lärt mig att lyssna på kroppens signaler. Och vet att ett pass inte betyder hela världen. Kan till och med och i många fall bidra till bättre resultat långsiktigt.

Så likt gårdagen fick överkroppen en rejäl omgång. Liknande upplägg. Men andra övningar. Firade med det obligatoriska yinyoga passet på sats Sveavägen ikväll.

Trött och stolt! Starkt avslut på veckan!

Av Malin Nilsson - 16 mars 2019 20:48

Nervös? Faktiskt var ja de i morse innan ja entrade sats Odenplan. Leka själv i gymmet stod på agendan. Evigheter sedan sist. Men vilket pass det blev! Överkroppspass ALa StarkaMalin med ett av favoritpassen. Fem övningar. 100 reps på varje. Bänk-latsdrag-militärpress-hängande omvändrodd och pushup. En rejäl genomkörare!

Borta bra.... men det här i gymmet StarkaMalin trivs bäst!

Av Malin Nilsson - 15 mars 2019 21:34

Varje val och händelse har en mening.och i detta fall är nog situationen det bästa. Har varit en händelserik, inspirerande och givande period på andra sidan. Men valet att ändå välja sats i slutändan är för StarkaMalin det bästa. Här är jag fortfarande välkommen och kan vara den jag är. Vi har haft våra fighter. Precis som i ett förhållande. Har testat andra. Men Valet slutar ändå med återförening. En kärlek och relation som aldrig brister, trots en del fnurror på tråden. Gammal kärlek ristar aldrig!

Igår kväll blev det ett intervallbesök i Sätra med tsm. Samma intervallstege vi körde sist och lite löpstyrka. Kunde ju inte missa sista gången. Träning i grupp ger så mycket mer för mig.... älskar!

Och imorse blev det ett besök på zenit. Flera år sedan sist och självklart blev det ett transformers pass i buren. Riktigt rolig och tuff träning! 

Härlig avslut på veckan och perfekt uppladdning för helgen!

 

Av Malin Nilsson - 13 mars 2019 22:08

Varit mycket nu.... imåndags blev det besök på fightbox... igår intervaller i form av stege i Uppsala med Uppsala triathlon klubb. Och i morse åter ett besök på tresor. Kan inte klippa navelsträngen därifrån. Vet att jag borde... blir dyrt...... men ger mig så otroligt mycket och älskar den typ av träning!


Av Malin Nilsson - 10 mars 2019 15:02

Vilket avslut på veckan! Måste börja tro mer på mig själv. Sjukt stolt att jag klarade springa 17 km i förmiddags. Till råge på de med en snittfart strax under 5.40 tillsammans med bästa Tsm halvmaraton gruppen ALa 1.50 Turen gick längs Solna, Bergshamra och Ulriksdal. En toppen tur. Riktigt stolt! Jag kan mer än jag tror. Det vet jag. Firade med 15 min båltabata.

Resten av söndagen blir vila och massa god mat, glass och nyköpt chokladbakelse. Firar mig själv! Jag är grym. Sjukt stolt!

Av Malin Nilsson - 9 mars 2019 21:02

Veckorna bara flyger fram.... hinner knappt tänka. Och bra är väl det nu när inte älsklingen är här. Behöver skingra tankarna. Ofta går det.... en ibland brister det. Trots det försöker jag hålla ut och vara stark. Både för mig och älsklingen. I torsdags blev det vila. Igår ett besök på tresor. Ett pass som var så där. Mkt bero på instruktör och kemin. Men idag var en annan dag. Det oplanerade Besöket på tresor denna lördagsmorgon gav mig precis vad jag behövde. Fysstyrka blandat med slag på säck. Älskar kombon. Stark start på helgen!

Av Malin Nilsson - 6 mars 2019 22:09

Dagarna bara går. Träna, jobba, äta, sova.... sedan rullar det på. Saknar älsklingen otroligt. Gör ont i bröstet av saknaden till min älskling. Därför blir den bästa dämpningen av längtan att fylla tiden med saker. Som träning. Det får en att skingra tankarna för en stund. Samt ger energi och dämpar ångesten.....

I måndags blev det 13 km distans med Nilla . I går var det ett besök på fightbox Slussen. Riktigt bra, tufft och roligt pass, med en grym coach ja inte haft innan.synd bara att han inte är ordinarie på Morgonpassen. De pass StarkaMalin kan.

Och i morse blev det åter pass med Nilla. Lite snabb distans stod på agendan. 6 km. Lite mör ikropp av träning de senaste dagarna. Så Sjukt tacksam att jag hade Nilla med. Annars hade jag stannat. Mycket pannben och vilja. Sjukt stolt att jag klarade det! Blev lite bålslakt som belöning!

Av Malin Nilsson - 3 mars 2019 15:58

Min diagnos gör mig både tokig och tacksam. Visa dagar är ja kung. Andra känns som de lika gärna kunnat vara..... samtidigt är jag tacksam för att jag vet orsaken och har börjat acceptera mig själv. Jag är stolt över min diagnos. Jag är unik!

Idag var en bra dag. Skulle kört löpning. Den har verkligen kommit i skymundan den här veckan. Å andra sidan har inte kroppen känts hundra för att springa. Så glad att jag lyssnat på kroppens signaler. Bättre tänka långsiktigt och sedan kunna köra, än att inte kunna springa på flera månader. Blivit klokare med åren. Stolt över mig själv.

Istället blev det ett besök på fightbox i förmiddags. Kul, svettigt och effektivt Teampass. Skulle kört med två tjejer, men kände mig inte välkommen och bytte därför  grupp till två grabbar. Vilket team vi var! Kör bäst med killar. Inga avundsjuka blickar. Bara äkta kämparglöd och kärlek. Kände mig okrossbar och riktigt stark. Skön känsla.Avslutade med lite båltabata!

Kanon avslut på veckan!

Presentation


Starka Malin

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards