Alla inlägg under augusti 2018

Av Malin Nilsson - 17 augusti 2018 10:02

Nystart... nervös....lite som att köra automat första gången. Det var dryga 2,5 månader sedan sist. Men det gick! Och vilken känsla. Tidig varm fredagsmorgon längs Kungsholmen med bästa Nilla. Lite intervaller ALa 5x 4 min stod på agendan för att smygstarta och känna på pulsen. Konditionen är inte vad den varit. Men nu är det tålamod. Precis som med skadan..... tufft, men no pain! Härlig start på helgen!

Av Malin Nilsson - 16 augusti 2018 20:14

Tiden bara flyger iväg. Redan har halva augusti passerat. Vad hände? Det varma Goa vädret som hägrat senaste tiden har plötsligt gett plats åt ett kyligare. Något StarkaMalin inte gillar. Jag älskade verkligen en  tropiska sommaren som varit. 

 
I tisdags hade StarkaMalin sin obligatoriska vila, för att igår kicka igång kroppen igen med lite cykelintervaller och bål. 
Imorse var det rygg och bröst som hägrade. Mycket av josefs upplägg plus lite extra chins. Gillar det. Tufft, men starkare för varje dag! Kändes riktigt bra. 
Av Malin Nilsson - 13 augusti 2018 21:34

Ny vecka. Nya möjligheter. Inledde med ett rejält bröst och ryggpass på kära sats Sofo. Körde ett av Josefs upplägg. Lade till 10 set chins, men annars följde StarkaMalin upplägget. Tufft, men det märks att utvecklingen går framåt. Härligt att se resultaten. Imorgon blir det totalvila! 

Av Malin Nilsson - 12 augusti 2018 18:54

Starkare före varje vecka. Och ja det ser ut så nu. Vikterna eller repsen ökas. Sakta men säkert. Njuter.... inte stressar. Det är inte gratis, det kostar! Men det är det värt! I går var det axel och ryggslakt och idag fick benen veta att de lever.  Helt slutkörd, men vilken känsla! Och när StarkaMalin blir starkare för varje dag! I morgon och övermorgon blir det totalvila för benen. 

Starkt avslut på veckan!
Av Malin Nilsson - 9 augusti 2018 21:39

Veckan rullar på i rätt riktning. Träningen går framåt. Sakta men säkert. Och det är så kul när resultaten kommer. Mycket slit, men kärleken till att utvecklas är obeskrivlig. Otroligt stolt över min kropp och vad den klarar av. Älskar den StarkaMalin jag ser i spegeln. Tävlingsscenen finns längre fram i planeringen. Mitt mål... som ska bli verklighet.

Igår var det långa och korta cykelintervaller och bål. Idag var det mark och dipsslakt! Starkare för varje dag!
Av Malin Nilsson - 6 augusti 2018 13:10

Ny vecka. Nya utmaningar. Träningsvärk i benen som f.... sedan i går. Men det finns en överkropp med.....Inledde på bästa sätt med bästa Sandra på älskade Sofo. Bröst och rygg stod på agendan. Josef Erikssons upplägg. Mycket reps, men älskar att utmana mig själv. Vi slängde även in lite chins som extra. Blir bara tryggare och starkare i denna underbara övning! Trots ja körde chins i förgår gick det ändå lätt att köra 10 set 7 or. Starkare för varje dag. 

I morgon totalvila! Underbar start på veckan!
Av Malin Nilsson - 5 augusti 2018 16:55

Veckan lider mot sitt slut och en ny augusti står på glänt. Träningen går framåt. Vikterna och repsen ökar för varje vecka.... sakta men säkert. Det är tufft, svettigt, kämpigt och ibland motigt. Men det är värt allt slit! För när resultaten kommer finns inget bättre. Kärlek för StarkaMalin. Älskar att se kroppens fantastiska förändring, reaktion och resa. Älskar min kropp! Starkare för varje vecka!

I går blev det ett jäkligt bra rygg och axelpass på mitt gamla byggargym Odenplan. Kärt återseende. 
Idag blev det  benslakt. Råkade kolla lite fel på vikterna och skulle göra en etta på 75. Tyckte det kändes tungt. Men det gick. Såg sen att det var 80 kg. Skulle därefter göra en femma på 65, vilket också kändes overkligt tungt. Också det gick. När jag checkade vikterna var det 70 kg. Chockad, men jäkligt stolt. Ett nytt PB i femmor. Därefter blev det 10 set femmor på 65 kg, följt av 10 set utfall med 20 kg kb supersettat med böjhopp med 50 kg på stången. Avrundade benen med 50 böj på 50 kg-50 legcurl och 50 benspark. Snacka om tömma ut benen totalt. Total slakt! Firade med 50 brutalbänk!
Helgen har annars spenderats på bästa sätt med älsklingen, god mat, mys, sommarkrysset, glass och massa kärlek.
Underbart starkt avslut på veckan!
Av Malin Nilsson - 2 augusti 2018 21:50

Det rullar på.... gör i rätt riktning...mer vikt eller mer reps"..... sakta, men framåt. Utan skador, genvägar och hinder... visst finns det hinder, men inga som rår på StarkaMalin. Starkare för varje dag!

Presentation


Starka Malin

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards