Alla inlägg under juli 2018

Av Malin Nilsson - 16 juli 2018 21:35

Inledningen på veckan kunde startat sämre. Trots träningsverk fr.o.m Hell i ben sedan gårdagens benslakt blev det ett drömbröst och rygg pass. 5 st 3Or på 50 kg i bänk kombinerat med 3or på 10 kg i chins. Följt av 5 superset av Max bänk på 42 kg och chins. Höll 10 reps i vartenda set. Sedan blev det lite maskiner som avslut. De gångna veckornas träning har verkligen betalt sig. Sjukt stolt.!

Av Malin Nilsson - 15 juli 2018 21:40

Vilken vecka! Vilket avslut! Vilken fantastisk helg! Massa mys, träning, kärlek, god mat och utflykter i världens vackraste stad. I min stad. I mitt älskade Stockholm. 

Igår blev det cyckelintervaller, bad, sommarkrysset och mys. Och idag inleddes söndagen med benslakt med bästa Sandra. Sedan en underbar dag på grinda med älsklingen och Mamma. Nu mat, tårta och ännu mer mys. Mår så bra. Vilket avslut!
Av Malin Nilsson - 13 juli 2018 13:13

Muskler.... fy f,..... vad fint det är! Älskar! Blir sjukt taggad när ja ser det händer saker.... när resultaten kommer. Både i kg, siffror och estetiken. Finns inget som StarkaMalin går igång på så mycket som det. Visst saknar jag boxen.... men tiden med mer ren styrka har mig verkligen fått mig att inse saknaden efter det. Älskar. Hänt mycket på bara några veckor och börjar komma tillbaka där ja en gång var och till och med mer. 

Nu kör vi!
Av Malin Nilsson - 10 juli 2018 19:58

Många set.... många reps och små förbättringar för varje dag. Slit som lönar sig. Älskar sånt! Det kostar att vara på topp, men det är värt varenda svettdroppe.

I morse blev det bröst och chinsslakt ALa StarkaMalin. Ökade en reps i chinsen från föra veckans 6or till 10 st 7or. Älskar det nya greppet. Sådan skillnad! Tänk att det tog 16 år att upptäcka det! Men bättre sent än aldrig. Avslutade passet med ett PB i ski på 4 s. Så idag stannade klockan på 4.38
Härlig inledning på StarkaMalins träningsvecka.
 
Av Malin Nilsson - 8 juli 2018 14:35

Snart har veckan passerat och in väntar in ny.... men vilket avslut på veckan! Andra benpasset den här veckan. Mindre reps men fortfarande många set. Och självklart mer vikt. Böj, utfall, backsquat jump, benspark och legcurl stod på agendan. Älskar att avsluta med maskinerna och pumpa ut det allra sista av fram och baksida. Äkta benkärlek. Avslutade med lite brutalbänk för absen. 

Resten av dagen blir mys med älsklingen med bl.a Bad, mjukglass, god mat och massa kärlek. I morgon blir det välförtjänt vila!
Av Malin Nilsson - 6 juli 2018 20:06

Slit lönar sig.... det märktes i morse. Tänk att kroppens muskler kommer ihåg de som en gång var. I morse var det mark, dips och rodd i fokus. Många set. Många reps. Min favorit dips börjar ge sig till känna och återgå till tidigare form. Lite mer vikt den här veckan. Ingen smärta och starkare för var dag.

 

Av Malin Nilsson - 4 juli 2018 20:48

Efter gårdagens vila var det i morse dax igen att entra podiet. Dagen till ära med bästa Sandra. Bänk och chins stod på agendan. Det märks att de gångna veckornas träning har gett resultat. Känner mig starkare än på länge. Vi avslutade med lite teamwood bestående av bänk- ski-kb sving och burpee.

Älskar våra träningsdejter.
Av Malin Nilsson - 2 juli 2018 21:25

Juni har lämnat och juli har börjat sitt intåg. Ny vecka och nya möjligheter och utmaningar. Veckorna sedan ja lämnade boxen har sprungit iväg och StarkaMalin börjar allt mer känna sig hemma på sats igen. Min gamla arbetsplats och stället ja tränat på sedan jag flyttade till Stockholm. Dessa veckor har bidragit till styrka, kärlek, saknad, utveckling och tillfrisknad från skador. Välbehövligt.... kommer nog aldrig överge detta företag!

Idag blev det benslakt ALa StarkaMalin med lite brutalbänk som dessert... benen fick veta att de lever och det lär lämna tydliga spår de närmaste dagarna. 
Men vad gör det! Utveckling, framsteg och ingen smärta.

Presentation


Starka Malin

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards