Alla inlägg under mars 2017

Av Malin Nilsson - 11 mars 2017 13:34

Sjukt seg och trött i morse. Ville bara somna om. Men StarkaMalin hade lovat familjen och dem sviker ja aldrig. Team idag och fick äran att köra med bästa lina. Jämt ända in i kaklet, men starka malin och lina visade vilka som var snäppet vassare. Galet jobbigt, men sjukt roligt. Precis som lördagar med familjen ska vara. Inget undantag i morse. Otroligt tacksam att ja har äran att kriga med dessa underbara människor. Nyss hemkommen från en härlig cykeltur i vårvädret med älsklingen. Resten av dagen blir massa mys, mello, god mat och kärlek med min lilla kille.

Av Malin Nilsson - 10 mars 2017 19:23

Borde vilat idag. Ingen skada skedd, men en trött kropp som inte var riktigt på G. Gårdagens mark och bröst med Mickaela hade satt tydliga spår. Men hade bokat med Simon i morse så det var bara att bita i det sura äpplet. Ok pass men inte mer. Igår däremot. Vilket pass! Så jäkla skönt och kul att köra med Mikaela igen. Lite enkla men avgörande tips som fick starka malin att höja sig. Och som sagt gårdagens dejt gjorde gott och lämnade spår.... i morgon blir det lek med familjen.

Av Malin Nilsson - 8 mars 2017 20:55

Två dagars välförtjänt och välbehövlig vila var det som behövdes för starka malin. PB i sällrodd. 59 kg. Så jäkla skönt. Och vilket lyft! Gjorde gott för självkänslan. Och tre bra tävlingsfokussett efter det. Nu är det inte långt kvar. Nu kör vi rakt in....

Av Malin Nilsson - 5 mars 2017 14:05

Veckan börjar lida mot sitt slut. En ny på ingång. Nya utmaningar, nya möjligheter. En ny grej på gång i morgon. Lite nervös, men det ska bli en spännande resa. Söndagar är vanligtvis 99% vila för starka Malin. Idag var det Dock Ett undantag. Och tur var väl det. Mark stod på agendan och mycket mark blev det. Ett nytt litet PB på 117.5 kg. Hyfsad rygg, så det räknas. Känner mig stark i Sumo. Älskade sumo. Mycket träning, men så skönt när kvittona på hårt arbete visar sig. Därefter blev det tre set tävlingsfokus. Även det flöt på bra. 24-25 reps i första. Så jäkligt stolt. Sedan blev det fem set pausbänk ALa fem rep på 45 kg. Synd att de har så usla bänkförutsättningar bara på boxen. Som avslutning blev det lite mer mark i Woden Donny som ja gjorde tillsammans med Malou.
21-15-9-9-15-21 av marklyft 70 kg och burpee. 11 min drygt stannade klockan på. Totalt slut, men jäkligt stolt och stark. I morgon vila. Resten av dagen blir tillsammans med kärleken.

Av Malin Nilsson - 4 mars 2017 14:30

Älskade lördag. Trots lite sliten kropp, men en dags vila bakom sig, vaknar starka malin alltid till liv tillsammans med familjen på söderboxen. Imorse vankades ohs som Styrkedel. Kändes bra, gick från 25 kg- 32.5 Därefter var det dax för huvudrätten. Ingen teamwood idag, utan istället krigade vi mot varandra på lika villkor. Ruskigt jobbigt. Men det gick. Strax under 15 min och först över mållinjen. Som efterrätt blev det vår speciella magslakt. Slutkörd, lycklig, stolt, tacksam och stark. Resten av lördagen blir med kärleken. Älskar lördagar.

Av Malin Nilsson - 2 mars 2017 21:16

Fjärde dagen på veckan. Fjärde dagen på StarkaMalins träning. I morgon totalvila. Men ett sista pass innan vilan blev det i morse tillsammans med bästa zandra, min så kallade partner i maj. Längtar. Men först Rga. Nå väl, i morse körde vi lite bänkpress till en början, sedan var det dax för det riktiga arbetet. Eftersom ja inte körde cf tävlingen i Halmstad i januari, körde vi grenarna i dag. Tre stycken små wodar. Ruskigt jobbiga, men jäkligt roligt. Och förvånad över min prestation än en gång när kroppen egentligen är lite nedtränad. Kroppen är fantastisk.

Av Malin Nilsson - 1 mars 2017 14:16

De blir aldrig som man tänkt sig, men det kan bli jäkligt bra ändå. Precis som i morse. Hade tänkt gå på den senare morgon klassen, men var inga andra som dykte upp, så starka malin fick köra själv. Jäkligt segstartad, men sedan hände det. Pang! PB. 58 kg i sällrodd i andra försöket. Kändes så jäkla skönt och bra. Självförtroendet ökade och starka malin började vakna till på riktigt. Sedan blev det tre bra tävlingsfokus set. Med någon mer rep på första och sista set. Därefter blev det fem set frontböj ALa tre rep på 57 kg. Även det kändes riktigt bra, trots att det kördes ben igår. Avslutade med en flås ALa StarkaMalin av 50 kcal rodd-50 kb sving-50 am situps-50 boxjump- 50 burpee. Firade med 45 min rörlighet. Sjukt slut, men jäkligt stolt och stark. 

Presentation


Starka Malin

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards